Körfezli Ev Hanimlari Amigurimi Bebek Ile Kazanacak

Körfez Ticaret Odasi Kadin Girisimciler Icra Kurulu, gida komitesi isbirliginde yaptiklari çalisma ile ilçedeki kadin girisimcilerin el emegi ürünlerini kendi is yerlerinde satarak ev ekonomilerine katki sunmalarini saglayacak.

Körfezli Ev Hanimlari Amigurimi Bebek Ile Kazanacak
Körfez Ticaret Odasi kadin girisimcileri tarafindan yürütülen proje kapsaminda Körfez ilçesinde yasayan ve amigurimi bebek yapimi ile ilgilenen kadin girisimciler tarafindan üretilen bebekler KTO üyesi ve gida komitesi üyelerinin marketlerinde satisa sunulmaya baslandi. Hiçbir kâr amaci tasimadan sadece gönüllülük esasi ile marketlerde satisi yapilan çalisma ile hem kadin girisimciligi destekleyerek hem de farkindalik olusturmayi hedefliyor.

KTO Mustafa Efe Konferans Salonunda pandemi tedbirleri kapsaminda kisitli sayida misafirin katilimi ile gerçeklestirilen tanitim toplantisina, Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Körfez Belediye Baskan Yardimcisi Osman Yurt, Körfez Kent Konseyi Baskani Nazmi Akin, Körfez Ilçe Milli Egitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez Kaymakamligi daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve oda organ üyeleri katildi.

Tanitim toplantisinda konusan Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, “Ilçemizde kadin girisimciligini arttirmak, farkindalik olusturmak ve kadinlarimizin ev ekonomisine katki sunmak amaci ile belediyemiz ile isbirligi içinde süreci götüren KTO kadin icra kuruluna ve Körfez Ticaret Odasi’na tesekkür ediyoruz. Yaptiklari çalismalar ile ilçemize renk geldi” dedi.

Tanitim toplantisi açilis konusmasini gerçeklestiren KTO baskani Öztürk ise, “Göreve geldikleri günden bu yana kadin girisimciligini arttirmak ve farkindalik olusturmak amaci ile pek çok çalismaya imza atan kadin icra kuruluna gida komitemiz ile ilçemiz adina çok güzel bir ise imza attilar. Her iki oda organ üyemize tesekkür ediyorum, umuyorum ayni heyecanla pek çok güzel çalismaya imza atarsiniz” diye konustu.

Son olarak amigurimi bebek tanitim toplantisinda kadin icra kurulu adina konusan icra kurulu üyesi Hazel Uzun, “KTO kadin icra kurulu olarak uzun zamandir emek verdigimiz projemizin en önemli asamasina gelerek kadinlarimizin ev ekonomilerine katki sunmaya basladik. Umuyoruz kadinlarimizin heyecani hep bugün ki hali ile devam eder, biz kadin icra kurulu olarak yaptigimiz projelerin sürdürülebilir olmasini sadece ilçemizde degil tüm Türkiye’ye örnek olmasini hayal ediyoruz. Bu noktada bizlerden destegini esirgemeyen oda baskanimiz Recep Öztürk’e, Körfez Belediye Baskanimiza, gida komitemize ve tüm kadin girisimcilerimize tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA