Çigli'de 'Sportif Bilgilendirme Sohbetleri' Basladi

Çigli Belediyesi tarafindan, belediye personellerini mesleki rahatsizliklara karsi bilgilendirmek amaciyla Sportif Bilgilendirme Sohbetleri baslatildi.

Çigli'de 'Sportif Bilgilendirme Sohbetleri' Basladi
Çigli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün organize ettigi, fitnes sampiyonu Mustafa Çiçekdag’in konusmaci olarak katildigi Sportif Bilgilendirme Sohbetlerinin ilki Fakir Baykurt Etkinlik Salonunda düzenlendi.

“Ofis ve Büro Çalisanlarinda Postüral Bozukluklar” basligiyla gerçeklestirilen seminerde, idari bina personellerine mesleki rahatsizliklara karsi yapilmasi gerekenler hakkinda bilgilendirmede bulunuldu. Sportif Bilgilendirme Sohbetlerinin ikincisi, “Omurga ve Hareket Sagligi” basligiyla Santiye Tesislerinde yapildi. Agir fiziki sartlar altinda çalisan santiye personellerinin, omurga sagligini korumalari noktasinda dikkat etmesi gerekenler teorik ve uygulamali olarak anlatildi.

Insan sagligini korumanin en degerli hizmet oldugunu ifade eden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Temel belediyecilik hizmetlerinin yani sira özellikle pandemi basladigindan beri toplum sagligini korumak adina büyük bir özveriyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Çiglimizin modern ve yasanabilir bir kent olmasi amaciyla gece gündüz demeden bizlerle birlikte alin teri döken emekçilerimizin sagligini korumayi da ihmal etmiyoruz. Emekçi arkadaslarimizi, olasi mesleki rahatsizliklara karsi bilgilendirmek amaciyla idari binamizda ve santiye tesisimizde sportif bilgilendirme sohbetleri düzenledik. Emekçilerimizin is kosullarini en iyi seviyeye çikararak Çiglimizin gelecegi için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA