TOKI, Aydin'da Konut Alani Için Yatirimlik 11 Arsayi Satisa Sundu

Çevre ve Sehircilik Bakanligi ile Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI), Aydin’da 11 konut alani için arsayi satisa sundu. Satislarin 6 ve 8 Temmuz’da açik artirma yöntemi ile online gerçeklestirilecegi bildirildi.

TOKI, Aydin'da Konut Alani Için Yatirimlik 11 Arsayi Satisa Sundu
Çevre ve Sehircilik Bakanligi ile TOKI Baskanligi, 25 ilde toplam 331 arsayi açik artirma yöntemi ile satisa sundu. Aydin’da satisa çikan yatirimlik proje alanlarin Didim ve Söke’de oldugu aktarildi. Didim’de 10 konut alani, Söke’de ise 1 tane toplu konut alanin satista oldugu ifade edildi. Söke’deki 1 toplu konut alani TOKI tarafindan satisa sunulurken, Didim’deki 10 konut alani ise Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan satisa sunuldu.

TOKI’den satisa sunulan arsaya yüzde 25 pesinat ve 60 ay vade ile sahip olunabilecegi, Çevre ve Sehircilik Bakanligi’ndan satisa sunulan arsalara ise yüzde 25 pesinat ve 24 ay vade ile KDV’den muaf sahip olunabilecegi belirtildi.

TOKI’nin yapacagi açik artirmanin 6 Temmuz Sali günü saat 10.30’da, Çevre ve Sehircilik Bakanliginin yapacagi açik artirmanin ise 8 Temmuz Persembe saat 11.00’de internetten online katilimla gerçeklestirilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA