Millet Bahçesinde Ilk Kazma Bayramdan Sonra Vurulacak

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, projelerini bir bir hayata geçiriyor. Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesinin ihalesinin bittigini ilk kazmanin kurban bayramindan sonra vurulacagini duyurdu.

Millet Bahçesinde Ilk Kazma Bayramdan Sonra Vurulacak
Bugün Viransehir belediyesine gelen millet bahçesi ihalesini alan firmanin yetkilisi Vedat Bucak Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci ile görüserek, kurban bayramdan sonra ilk kazmayi vuracaklarini söyledi.

Viransehir Curcup Deresi bölgesinde mesire alani, çocuk oyun alanlari, bisiklet parkuru, kosu ve yürüyüs parkuru ile dinlenme alanlari yapilacak. 25 Martta ihaleye çikan ve bugünden itibaren ihalesinin tamamlandigi proje, Çevre ve Sehircilik Bakanligi tarafindan 140 dönümlük arazi üzerine insa edilecek.

Millet Bahçesi projesinin hayata geçirilmesi yönünde baslayan süreç ile ilgili konusan Baskan Ekinci, Viransehir için durmadan yorulmadan çalismaya devam ettiklerini anlatti.

Ilçeye devasa bir yesil alan kazandiracak olmanin sevinç ve mutlulugu içerisinde olduklarini söyleyen Baskan Ekinci, "Bu alanin millet bahçesi yapilmasi ile ilgili Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Murat Kurum’a durumu iletmis ve projemizin onayini almistik. Proje ihalesinin ardindan kisa sürede baslayacak. Çalismalarin ardindan ilçemizin degisimine yakisir bir proje hayata geçmis olacak. Bu projemizin ilçemize ve sehrimize hayirli olmasini diliyorum. Millet Bahçesi projemizde basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, Bakanimiz Murat Kurum, Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcimiz Fatma Varak’a ve emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum" diye konustu.

Baskan Ekinci ihalesi yapilan ve kurban bayramindan sonra ilk kazmasi vurulacak olan Millet Bahçesinde Viransehirlilerin doga ile iç içe, vatandaslarin huzur içerisinde vakit geçirecekleri bir alan olacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA