Bakan Pakdemirli Tavuklari Telef Olan Kadin Girisimciyi Sevindirdi
Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, Kahramanmaras’ta çiftlikteki yaklasik 10 bin tavugu havasizliktan telef olan Sevim Demir’i telefonla arayip 5 bin tavuk destegi sözü verdi.

Çiftligin sahibi Sevim Demir, çiftlige geldiginde tavuklarinin telef oldugunu görünce gözyaslarina bogularak yardim istedi.
Çiftligin sahibi Sevim Demir’e sevindirici haberi Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli verdi.
Girisimci Sevim Demir ile telefonla görüntülü görüsen Bakan Pakdemirli, telef olan hayvanlarin yerine 5 bin adet tavuk verilecegini söyledi.
Bakan Pakdemirli’ye tesekkür eden Sevim Demir, “Tarim ve Orman Il Müdürlügü ve yetkilileri destek oluyorlar. Desteklerinizden dolayi çok tesekkürler. Cumhurbaskanimiza da çok tesekkür ederiz. O bizim reisimizdir” dedi.
Görüsme sonrasi gazetecilerin sorularini yanitlayan Demir, “Bakan ile görüstük 4 tane çocugum var. Ayakta duruyoruz insallah. Hayvanlarimiz telef olmustu. Allah kendisinden ve yardimci olanlardan razi olsun. 5 bin tavuk gönderilecegini söyledi ve daha da fazlasini yapacagini söyledi” dedi.
