Kizilirmak'ta Sürüklenen Sahis Bogulmaktan Son Anda Kurtarildi, O Anlar Kamerada
Kirikkale’de Kizilirmak’a düsen ve akintiya kapilan sahis, bogulmaktan itfaiye çavusunun son andaki hamlesi sayesinde kurtarildi.

Durumu fark eden çevredeki vatandaslar 112 Acil Servis ile Yahsihan Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekiplerine bilgi vererek yardim istedi. Bu esnada vatandaslar da Keskin’e agaç dallarini birakmamasi için sik sik çagrida bulundu.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Kizilirmak’ta bulunan Yasin Keskin’i kurtarmak için çalisma baslatti. Yorgun düsen Keskin, tutundugu agaç dallarindan ayrilarak kendini Kizilirmak’in akintisina birakti.
Sahsin irmakta sürüklendigini gören Yahsihan Belediyesi Itfaiye Çavusu Deniz Çavdar, pesinden giderek kisa sürede yakaladi. Yüzme egitimli itfaiye çavusu Çavdar, bogulma tehlikesi geçiren Keskin’i su üstünde tutmaya çalisirken uzun ugras sonucu kiyiya çikardi.
Saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan Yasin Keskin, hastaneye kaldirildi. Sahsin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kizilirmak’a düsen sahsin kurtarilma ani da cep telefon kamerasi ile görüntülendi.
