'Devletimiz, Tüm Imkânlariyla Vatandasimizin Emrinde'

Vali Ali Çelik ile AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, selden etkilenen köylerde incelemelerde bulundu. Köylülere geçmis olsun dileklerini ileten Vali Çelik, “Hasar tespit çalismalarimiz tamamlandi. Devletimiz, tüm imkânlariyla vatandasimizin emrinde” dedi.

'Devletimiz, Tüm Imkânlariyla Vatandasimizin Emrinde'
Kütahya Valisi Ali Çelik ile AK Parti Kütahya Milletvekili Ishak Gazel, birkaç gün önce saganak yagislardan dolayi meydana gelen selde zarar gören Kütahya’nin merkez köylerinden Lütfiye ve Yumakli’yi ziyaret etti.

Selin zarar verdigi alanlarda incelemelerde bulunarak son durum hakkinda bilgiler alan Vali Çelik ile Gazel, köylülere geçmis olsun dileklerini iletti.

Sel nedeniyle çökme meydana gelen ve Il Özel Idaresi tarafindan eski haline getirilen Kozluca-Yumakli-Lütfiye köylerinin baglanti yolunu da inceleyen Vali Çelik, yetkililerden bilgiler aldi.

Ilk andan itibaren gerekli tüm çalismalarin yapildigini kaydeden Vali Çelik, “Selde herhangi bir can kaybinin yasanmamasi bizim için bir sevinç meselesi. Zarar gören alanlarda hasar tespit çalismalarimiz tamamlandi. Devletimiz, tüm imkânlariyla vatandasimizin emrinde. Rabbim beterinden korusun” dedi.

Sögüt Yaylasi’nda hayvanlarini otlatan çobanla da bir süre sohbet eden Vali Çelik ile Gazel, vatandasin istek ve taleplerini dinledi.

Incelemelerde Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, AFAD Kütahya Müdürü Ahmet Ali Artun, Tarim ve Orman Müdürü Orhan Özçalik ile Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Fatih Gümüsay da hazir bulundu.
Kaynak: İHA