AK Parti Izmir Il Teskilatinda 50 Bin Yeni Üye Hedefi

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, agustos sonu ya da eylül basinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in Izmir'e gelme planinin bulundugunu belirterek, teskilat olarak bu süreçte 50 bin yeni üye yapmayi hedeflediklerini bildirdi.



AK Parti Izmir Il Baskanligindan yapilan açiklamaya göre Il Kadin Kollari Baskanliginin metropol ilçeler için AK Parti Izmir Il Baskanligi’nda düzenledigi Mahalle Baskanlari Bölge toplantisi, Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Izmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankiri, Mahmut Atilla Kaya ve Cemal Bekle'nin katilimiyla yapildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, 2023'de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'i Izmir'den en yüksek oyla seçtirme ve 2024’te Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskanligini kazanma hedefiyle çalistiklarini belirtti.

Kadin mahalle baskanlarinin bu hedefler için var güçleriyle çalistigini ifade eden Sürekli, "Agustos sonu ya da eylül basinda Sayin Cumhurbaskanimiz Izmir'e gelecek. Cumhurbaskanimizi hos bir sürprizle karsilayalim. Geldiginde, 'Izmir’de kisa sürede 50 bin üye yaptik' diyelim. Sizlerle birlikte üye yapacagiz, dava ve yol arkadaslarimizi kazanacagiz." ifadelerini kullandi.

Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in kadinlara verdigi degeri ev ev dolasip hep birlikte anlatacaklarini belirterek, "2023 ve 2024’te kadinlarimizla birlikte daha güçlü adimlarla yürüyoruz." dedi.

Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise siyasete dava olarak baktiklarini ve Türkiye için çalistiklarini kaydetti. Bu davada görev alan herkesin esit oldugunu kaydeden bildiren Kaya, 2002'den beri oldugu gibi çalismaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Izmir Milletvekili Cemal Bekle de 2023 ve 2071 vizyonuna emin adimlarla ilerlediklerini belirterek, "Askla yürüyen yorulmaz. Sizde bu ask oldugu sürece, Rabbimin izni ile 7 düvelin karsisinda liderim Recep Tayyip Erdogan ile beraber 'one minute' demeye, 'dünya 5’ten büyüktür' demeye devam edecegiz. Tüm kadin teskilatimiza özverili ve gayretli çalismalarindan ötürü çok tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

AK Parti Izmir Il Kadin Kollari Baskani Dilek Yildiz Büyükdag ise temmuz ayi içinde "Kadin Emegi Türkiye’nin Istikbali" adi altinda kadinlarla bir araya gelecekleri bir programin hazirligi içinde olduklarini belirtti.

Siyasetin kadinlar için her zaman bir çözüm üretme sanati oldugunu bildiren Büyükdag, sunlari kaydetti:

"Kadin Kollari olarak tüm mahallelerde yönetimlerini tamamlamak ve sandik kurullarimizi hizli bir sekilde olusturmak için çalismalarimiz devam ediyor. Üye çalismalarinda insallah en yüksek üye sayisini kazandiracak geçen yil sahip oldugumuz birinciligi tekrar devam ettirecegiz. Üretici girisimci kadinlarimizi her alanda destekleyecegiz. Geçen ay itibariyla 13 ilçemizde kirsalda girisimci olmak isteyen yaklasik 300 kadinimizi hem meslek sahibi yapmak hem de hibelerden yararlandirmak için öncü olduk."

Kaynak: AA