AHID'de Normallesme Sürecinde Ilk Toplanti Yapildi

Ankaralilar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Dernegi (AHID) 1 Haziran’da baslayan kademeli normallesmeyle uzun zamandir yüz yüze yapilamayan yönetim kurulu toplantisini yogun katilimla birlikte yapti.

AHID'de Normallesme Sürecinde Ilk Toplanti Yapildi
Öz Tasima Is Sendikasi Genel merkezinde gerçeklesen toplantida açiklamalarda bulunan Genel Baskan Hilmi Yaman, “15 aylik aranin ardindan yeniden bir araya gelmenin sevincini yasiyoruz. Bizler öyle güzel bir aile olduk ki toplanti bahanesiyle özlem giderelim istedik.

Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de zor bir dönemden geçiyoruz diyen Yaman, “Hem hastalikla ugrasiyoruz hem ekonomiyle hem de yakinlarimiza duydugumuz özlem ve hasretle Bu zorlu süreçte evde kalarak kendi saglimiz ve tüm insanligin sagligi için maske, mesafe ve hijyen kurallari çerçevesinde günlerimizi geçiriyoruz. Bugün geldigimiz noktada asilamada belli noktaya geldigimiz için normallesme sürecine basladik. Bu süreçte ve tüm zorlu süreçlerde Rabbim yardimcimiz olsun. Bizlere sabir ve dayanma gücü versin” ifadelerini kullandi.

“Kültür sanat faaliyetlerimiz devam edecektir”

Yeni süreçte dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Yaman, “Egitimlerimiz, sohbetlerimiz, söylesilerimiz ve kültür sanat faaliyetlerimiz devam edecektir. Ziyaretlerimiz, ziyaretçilerimiz de devam edecektir. Toplantimiz dernegimiz ve Ankaramiz için hayirlara vesile olsun” degerlendirmesini yapti.
Kaynak: İHA