4 Ülkenin Ögretmenleri, Uzaktan Egitim Deneyimlerini Paylasti

Türkiye, Ispanya, Polonya ve Litvanya ortakliginda düzenlenen Erasmus Projesi kapsaminda ögretmenlerin beceri ve yeteneklerinin gelistirilmesine yönelik üçüncü toplanti düzenlendi. Telekonferans seklinde gerçeklestirilen toplantida ögretmenler, bilgi, beceri, yetkinliklerinin gelistirilmesi ve uzaktan egitim deneyimlerini paylasti.

4 Ülkenin Ögretmenleri, Uzaktan Egitim Deneyimlerini Paylasti
Ispanya Devleti Üniversite Bakanligi Imoned Projesi kapsaminda ögretmenler, telekonferans seklinde bilgi, beceri, yetkinliklerinin gelistirilmesi ve uzaktan egitim deneyimlerini birbirleriyle paylasti. Uzaktan egitim projesi kapsaminda Türkiye, Ispanya, Polonya ve Litvanya’nin ortakliginda Erasmus projesinin üçüncüsü toplantisi da telekonferans seklinde gerçeklestirildi.

Ortak ülkeler tarafindan yapilan çalismalar degerlendirilerek sunum halinde paylasildi. Telekonferans seklinde düzenlenen toplantida görüs alisverisinde bulunan ögretmenler, çevrimiçi ögrenme ortamlari ile bilgi ve becerilerinin arttirilmasina yönelik yaptiklari çalismalari anket haline getirdi. Ögretmenler, yaptiklari bu çalismalari birbirleriyle paylasarak deneyimlerini arttirdi.

Ardindan Daday Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan sonuç raporu ortak ülkelerle paylasildi. Yapilan anket çalismalari hakkinda projeye katilan ülkelerin ögretmenleri görüs bildirdi.
Kaynak: İHA