Mersin'deki Organize Suç Örgütü Operasyonu Zanlilari Adliyeye Sevk Edildi

İçel’de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, silahli tehdit, tefecilik ve uyusturucu madde ticareti yaptiklari iddiasiyla gözaltina alinan 16 süpheliden 13’ü adliyeye sevk edildi.

Mersin'deki Organize Suç Örgütü Operasyonu Zanlilari Adliyeye Sevk Edildi
İçel Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce yürütülen çalisma kapsaminda, teknik ve fiziki takip sonucu yagma, silahli tehdit, tefecilik ve uyusturucu madde ticareti yaptiklari belirlenen suç örgütü üyelerine yönelik gerçeklestirilen es zamanli operasyonda, 16 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Özel harekat polislerinin de katildigi operasyonda, süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda 4 tabanca, 1 av tüfegi, 161 adet mermi, 5 adet av tüfegi kartusu, 19 gram esrar, 24 adet kirmizi reçeteye tabi uyusturucu hap, 1 kelepçe, 1 laptop ve 24 bin lira para ele geçirildi.

Süphelilerden 3’ü, emniyet müdürlügünde ifadelerinin ardindan serbest birakilirken, O.S., H.K., F.S., R.T., R.T., U.T., Ö.E., H.Y.Ç., A.K., A.A., A.K., E.B. ile Y.S. ise islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Sahislarin ayrica önceki yillarda diger suç örgütleriyle rant yüzünden silahli çatismalara girdikleri, birçok yaralamali ve ölümlü kavgalarda yer aldiklari da ögrenildi.
Kaynak: İHA