Mamak'ta Kurban Satis Yerleri Kurayla Belirlendi

Mamak Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi, Mamak Ortaköy kurban alaninda kuracagi kurban satis çadirlarinin yerlerini kurayla belirledi.



Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Mamak Pazaryeri'nde gerçeklesen kura çekim törenine Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Özcan ve kurbanlik saticilari katildi.

Kura çekiminin sonrasinda 156 kurban çadirinin kurulacagi Ortaköy pazarindaki 98 kurban satis çadirinin yeri belli oldu.

Kurban satisi için farkli illerden gelen vatandaslarin hakkaniyetle kendi yerlerini kendilerinin belirledigini aktaran Özcan, "Her yil oldugu gibi bu yil da kurban pazar yerlerinin en iyi sekilde düzenlenerek esnafimizi ve vatandaslarimizi magdur etmeden alim satim yapma imkani saglayacagiz." ifadelerini kullandi.

- Mamak Kurban Bayrami'na hazirlaniyor

Mamak Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi tüm birimleriyle hazirliklarini sürdürüyor. Fen Isleri, Zabita, Veteriner ve Temizlik Isleri Müdürlüklerinden olusacak ekiplerle kurban satisi yapan ve kurbanlik almaya gelen vatandaslarin tüm ihtiyaçlari giderilecek.

Çadirlar arasinda yine yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini önlemleri geregi birer metre bosluk bulunacak. Görevli ekipler bayram süresi boyunca da alanda görev yapacak.

Kaynak: AA