Huawei Matepad 11 Türkiye'de Ön Satisa Sunuldu

Huawei MatePad 11, 24 Haziran12 Temmuz tarihleri arasinda Huawei Online Magaza üzerinde ön satista olacak Dagitilmis teknolojiden yararlanan Huawei MatePad 11, yaraticiligi ve üretkenlik kullanimini daha iyi desteklemek için akilli telefonlardan PC'lere kadar tüm senaryolara uygun diger cihazlarin yeteneklerini kullanmak üzere donatildi.

Huawei, tablet ailesine katilan en yeni ürünü olan Huawei MatePad 11'i Huawei Online Magaza üzerinden ön satisa sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, yeni nesil akilli cihazlar için tasarlanan HarmonyOS 2.0, Huawei MatePad 11'i yepyeni islevsellikle güçlendiriyor. Yeni tablet masaüstü, her zamankinden daha düzenli ve kullanicilara önemli bilgileri daha verimli bir sekilde görüntülemenin yeni bir yolunu sunuyor. Dagitilmis teknolojiden yararlanan Huawei MatePad 11, yaraticiligi ve üretkenlik kullanimini daha iyi desteklemek için akilli telefonlardan PC'lere kadar tüm senaryolara uygun diger cihazlarin yeteneklerini kullanmak üzere donatildi.

Tablet, 120 Hz yenileme hizini destekleyerek olaganüstü akici görseller ve her zamankinden daha iyi bir tepkime hizi sunuyor. Kare hizi uyarlama teknolojisi ayrica kullanicilara daha uzun pil ömrü saglamaya yardimci oluyor. DCI-P3 renk gamini destekleyen yeni Huawei MatePad 11 ile hem görüntüler hem de videolar ekranda son derece canli görünüyor.

Huawei MatePad 11, inanilmaz renkler üretme yetenegine ek olarak, kullanicilarin göz yorgunluguna neden olan baslica faktörlerden ikisi olan mavi isiga ve titremeye maruz kalmasini en aza indirecek sekilde tasarlandi. Tablet, TÜV Rheinland Düsük Mavi Isik (Donanim Çözümü) ve TÜV Rheinland Flicker Free sertifikalarina sahip olarak, tablet üzerinde saatlerce çalistiktan sonra bile gözlerin korundugu konusunda gönül rahatligi sagliyor.

- Yeni tablet masaüstü ve Tablet-PC Çoklu Ekran Is Birligi

Huawei MatePad 11, en önemli bilgileri temiz ve düzenli bir kullanici arayüzünde sunan yepyeni bir masaüstü tasarimi getiriyor. Yeni Bottom Dock, kullanicilarin uygulamalarini zahmetsizce kolayca bulabilmeleri için en sik ve en son kullanilan uygulamalari gösteriyor. Yeni Hizmet Widget'lari ayrica gerçek zamanli bilgileri görüntüleyerek kullanicilarin, uygulamalari kendileri baslatmadan belirli uygulama özelliklerine erismesine izin verebiliyor.

Çoklu Ekran Is Birligi artik tablet ve PC etkilesimlerini destekleyerek cihazlarin yeni yöntemlerle birlikte çalismasini saglayan üç mod sunuyor. Ayna modu, kullanicilarin PC ekranini tablete yansitmasini saglayarak, tableti hizli eskizler ve hassas kaligrafi isleri üretmek için Huawei M-Pencil (2. nesil) ile eslestirilebilen bir çizim tablasina dönüstürüyor. Ofis çalisanlari, Genisletme Modundan yararlanarak tabletlerini PC için ikinci bir ekran gibi kullanip, çalismak için daha da fazla ekran alaninin sahip olabiliyor. Yenilikçi Is Birligi Modu, HarmonyOS 2.0 ve Windows arasinda gerçek platformlar arasi etkilesimleri mümkün kilarak, kullanicilarin metin, resim ve belge gibi içerikleri bagli cihazlar arasinda basit bir sürükle ve birak yöntemiyle aktarmalarina olanak taniyor.

Çoklu Ekran Isbirliginin yani sira, yepyeni Çoklu Pencere özelligi, ayni anda dört adede kadar uygulamanin görüntülenmesini destekliyor. Ayrica, daha da iyi bir çapraz uygulama çoklu görev deneyimi için iki eszamanli kayan pencere destekleniyor. Gerektiginde kolay erisim için yüzen pencereler App Bubble'a yerlestirilebiliyor.

Yenilenen App Multiplier, iki pencerede paralel ve bagimsiz islemleri destekleyen yeni Pencere Kilidi özelligi sayesinde iki görevin tek bir uygulamada ayri ayri çalismasini sagliyor. Örnegin, bir alisveris uygulamasi kullanirken iki ürün için birer pencere açilip karsilastirma yapilabiliyor veya sol pencerede bir e-posta yazarken, sag pencerede anlik mesajlara yanit verilebiliyor.

- 2. nesil Huawei M-Pencil

Yeni Huawei MatePad 11, kullanicilarin ilhamlarini yakalamalarina yardimci olmak için gelistirilmis Huawei stylus kalem 2. nesil Huawei M-Pencil ile uyumlu. Huawei M-Pencil (2. nesil) yeni platin kapli kalem ucu, ultra düsük gecikme süresi ve 4 bin 096 basinç hassasiyeti seviyesi destegi sunuyor.

Kalemi tabletle eslestirmek ve sarj etmek zahmetsiz bir sekilde yapilabiliyor. Kullanicilarin her iki islemi de baslatmak için yalnizca kalemi Huawei MatePad 11'in kenarina koymasi yeterli oluyor. Yeni Huawei M-Pencil (2. nesil), herhangi bir metin alani için el yazisi içerigini gerçek zamanli olarak makine tarafindan kodlanmis metne dönüstüren Huawei FreeScript dahil olmak üzere çok çesitli yenilikçi etkilesim özelliklerini destekliyor. Ayrica mevcut araç ile silgi, Aninda Sekil, Aninda Tablo ve daha fazlasi arasinda geçis yapmak için Çift Dokunmayi da destekliyor.

- Dört kanalli ses ile çevresel deneyim

Çok yönlü bir tablet olarak tasarlanan yeni Huawei MatePad 11, dört kanalli genis genlikli dört hoparlörü ile etkileyici ses deneyimi sunuyor. Güçlü dahili hoparlör sistemi, her türlü içerik için odayi dolduran, sürükleyici sesler sunuyor. Ses sistemi, Harman/Kardon'daki uzman ses mühendisleri ile tasarlanip kalibre edildi.

Çok güçlü Qualcomm Snapdragon 865 8 çekirdek islemciye sahip Huawei MatePad 11, 24 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasinda Huawei Online Magaza üzerinde ön satista olacak.
Kaynak: AA