'Genis Açi Bulusmalari'nin Ilk Konugu Is Insani Aclan Acar Oldu

Türkiye Perakendeciler Federasyonunun (TPF), sahip oldugu markalarla Türkiye'yi 100'den fazla ülkede temsil eden Evyap is birliginde yeni bir projeye imza atarak hayata geçirdigi "Genis Açi Bulusmalari"nin ilk konugu Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar oldu.

TPF açiklamasina göre, 200'e yakin yerel zincir market temsilcisini dijital ortamda agirlayan "Genis Açi Bulusmalari" organizasyonun ilki, TPF Genel Koordinatörü Tugba Camuzoglu'nun moderatörlügünde gerçeklesti.

Organizasyonun konusmacilari arasinda TPF Yönetim Kurulu Baskani Ömer Düzgün, Evyap Icra Kurulu Baskani Mehmed Evyap ve Türkiye gida perakendesinde önemli dönüsümlere imza atan, is dünyasinin duayen ismi ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar oldu.

Açiklamada etkinlikteki konusmasina yer verilen TPF Yönetim Kurulu Baskani Ömer Düzgün, Evyap önderliginde hayata geçirilen "Genis Açi Bulusmalari"nin, her gün milyonlarca müsteriye hizmet veren sektör temsilcilerine yeni bir bakis açisi kazandiracagini belirterek, sunlari kaydetti:

"Kuruldugumuz ilk günden itibaren tüm is ortaklarimizla iliskilerimizi güçlendirmek için çalistik. Hayata geçirdigimiz organizasyonla tek yürek halinde ilerledigimizde yerellerin neler yapabilecegini, e-ticaretin hepimize sundugu yeni kazanimlari, Türkiye'ye has tüketici profili ve yaklasimlari, ikna ve motive etme gücünü, etkili konusmayi da örnekleriyle her ay sunmaya devam edecegiz. Dün oldugu gibi yarin da müsterimizin yaninda olacagiz. Magaza sayilarinin büyüklügüyle degil, çalisanlarimizin egitimine, is ortaklarimiz ile iliskilerimizi daha ileri tasimaya odaklanacagiz. Yerel zincirler olarak odagimiza müsterilerimizi, onlarin memnuniyetini alip sadece bir kesime degil, tüm jenerasyonlara hitap eden deger odakli projeleri hayata geçirecegiz."

- "Tüketicilerimizin kesfedilmemis ihtiyaçlarini ortaya çikariyoruz"

Evyap Icra Kurulu Baskani Mehmed Evyap ise girisimciligin "denemeden vazgeçmemek" oldugunu, bilgiye olan ve meslege duyulan ilginin, aile içi saglam dayanismayi gerektirdigini aktardi.

Evyap, "Yenilikçi bir vizyon ve is ortaklarimizla birlikte daha da güçlenerek tüketicilerimizin kesfedilmemis ihtiyaçlarini ortaya çikariyoruz. Bu yolculukta bizlere deger katan tüm organizasyonlari çok kiymetli buluyoruz." ifadelerini kullandi.

- "Ekonominin tekrar hizli bir büyüme trendine girecegi süphesiz"

"Genis Açi Bulusmalari"nin ilk konugu olan is dünyasinin duayen ismi Aclan Acar ise küresel ölçekte siyasi ve iktisadi bir kirilma yasanacaginin sinyallerinin 4-5 yil öncesinden ortaya çiktigini, sürecin 1,5 yil önce pandemiyle birlikte tüm dünyada gerçeklestigini kaydetti.

Acar, "Su an kirilma sürecinin son asamasindayiz. Asinin bulunmasi, asilanma çalismalarinin hizlanmasi, yerli asimizi üretmemiz, küresel anlamda da asilamanin yayginlasmasiyla birlikte ekonominin tekrar hizli bir büyüme trendine girecegi süphesiz. Beklenen hizli büyüme trendi küresel çapta faizler genel seviyesinde de bir artisi beraberinde getirecek ki, ABD'de faiz artisi konusuluyor. Hemen ardindan hizli büyümeyle birlikte fiyatlar genel seviyesinde de bir artis beklenmesi gerekiyor. Bu da bizim kendi isimiz, perakende sektörü açisindan önem tasiyor." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA