Teknokent'ten Yönetici Danismanligi Sertifika Töreni

Dumlupinar Teknokent’te, Zafer Kalkinma Ajansi destegiyle Yönetici Danismanligi Egitim Programi teknik destek projesi adli Ikinci Kalkinma Ajansi Projesinin basariyla tamamlanmasinin ardindan 8 ögretim üyesine sertifikalari verildi.

Teknokent'ten Yönetici Danismanligi Sertifika Töreni
Rektörlük makaminda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kazim Uysal, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Göçmez, Dumlupinar Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ve Zafer Kalkinma Ajansi ortakliginda düzenlenen egitim programinin katilimcilari olan akademisyenler katildi.

Sertifika töreninde bir konusma yapan Rektör Kazim Uysal, “ Teknokentimizi, basarili çalisma ve projeleri nedeniyle Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ersan Öz ve tüm ekibi nezdinde tebrik ediyorum. Bu programa dahil olup sertifika almaya hak kazanan ögretim üyelerimizin Kütahya ve Türkiye’mize çok basarili danismanlik faaliyetleriyle katkida bulunacagina yürekten inaniyorum” dedi.

Teknokent Müdürü Ersan Öz ise, sertifika töreni yapilan egitimin Istanbul Yönetici Danismanlari Derneginden 3 uzmanin katilimiyla Haziran ayi basinda yapildigini ve 8 gün sürdügünü hatirlatarak, "Istanbul Yönetici Danismanlari Derneginden 3 uzmanin katilimiyla Haziran ayi basinda düzenlenen egitimde akademisyenlerimiz, bilgi ve bilgi güvenligi, ERP, kurumsallik, sirketlerde dijital dönüsüm, sirketlerde proje farkindaligi, sirketlerde finansal islemlere uyum, teknik ve finansal danismanlik ile ilgili temel kavramlar konusunda önemli kazanimlar elde ettiler" diye konustu.

Öz, egitime katilan ve aralarinda Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Göçmez ve kendisinin de yer aldigi 8 akademisyenin, üzerinde Zafer Kalkinma Ajansi, Dumlupinar Teknokent ve Istanbul Yönetici Danismanlari Derneginin logolarinin da yer aldigi sertifikayi almaya hak kazandiklarini ifade etti.

Kaynak: İHA