Ögrenciler Belediye Baskaniyla Beraber Açik Havada Halay Çekti

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlügü tarafindan belediye bünyesinde üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilere yönelik, hafta sonu yapilacak sinav öncesi moral gecesi düzenlendi. Gecede ögrenciler, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’u da aralarina alip halay çekerek, gönüllerince eglendi.

Ögrenciler Belediye Baskaniyla Beraber Açik Havada Halay Çekti
Eyyübiye Belediyesi Kitap Otaginda Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) girecek ögrencilere, sinav öncesi moral gecesi düzenlendi.

Hafta sonu yapilacak YKS öncesinde ögrencilerin sinav stresinden uzaklasmasi amaciyla düzenlenen moral gecesinde çesitli konser ve etkinlikler ile gösteriler yapildi.

Eyyübiye Belediyesi kitap Otaginda düzenlenen moral gecesine Belediye Baskani Mehmet Kus, Baskan Yardimcisi Hüseyin Aslihan, Kültür Müdürü Ismail Kaya, Egitmenler ve ögrenciler katildi.

Etkinlige katilan ve ögrencilerle yakindan ilgilenip, sinav öncesi basarilar dileyen Baskan Kus, ögrencilerin halay talebini de kirmayarak, ögrencilerle birlikte halay çekti.

Moral gecesine katilarak ögrencilere sinavda basarilar dileyen Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, ögrencilerin ülkenin gelecegi olduklarini ifade etti.

Kus, “Gençler öncelikle hepinizi saygiyla, sevgiyle, muhabbetle selamliyorum. Insallah hafta sonu üniversite sinavimiz olacak. Sizlerle muhabbet etme firsatimiz oldu. Sunu gördüm, içiniz kipir kipir, gözlerinizde müthis bir enerji var. Gözlerinizden saçilan bu enerji bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kitap otagimizda, gençlik merkezimizde Z kusagi olan sizlere hizmet etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Geçen yil kitap otagimizda üniversiteye hazirlanan 36 kardesimiz üniversiteyi kazandi. Insallah bu yil bu sayiyi daha da artiracagiz. Bu yil pandemiyle mücadelemiz çok zorlu geçti. Hem bizler için hem sizler için hem Türkiye için hem dünya için zorlu geçti. Pandemiden dolayi sizlere hizmet eden gençlik merkezlerimiz ve kitap otaklarimiz bu dönemde kapanmak zorunda kaldi ama insallah sizlere saglamis oldugumuz ek kaynak ve ek derslerle bu süreci kapatma çabasini girdik. Sizlere emegi geçen baskan yardimcimiz, müdürümüz, hocalarimiz ve ekip arkadaslarima tesekkür ederim. Rabbim hafta sonu gireceginiz sinavda emeklerinizi bosa çikarmasin. Allah zihin açikligi versin” ifadelerini kullandi.

Sinava girecek ögrenciler, düzenlenen moral gecesi dolayisiyla emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA