Boeing'den TUSAS'a Teslimat Ve Kalite Ödülü

TUSAS Genel Müdürü Temel Kotil: 'Ürünlerimizi son teknolojik kalitede üreterek ve teslimatlarimizi zamaninda gerçeklestirerek çalismalarimiza devam edecegiz'.

Boeing'den TUSAS'a Teslimat Ve Kalite Ödülü
Türk Havacilik ve Uzay Sanayii (TUSAS), stratejik ortagi Boeing tarafindan son 12 aydaki teslimat ve kalite performansi ile "Boeing Premier Bidder Programi"na katilma hakki kazandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, özellikle Boeing projelerinde son 1 yildir teslimat ve kalite performansini uluslararasi boyutta kanitlayan TUSAS, uzun yillardir is birligini sürdürdügü stratejik ortagi Boeing tarafindan yeni bir ödüle layik görüldü.

TUSAS'in, 2020 yilinda Boeing-787 Elevator, Cargo Barrier ve Horizontal Leading Edge basta olmak üzere Boeing projelerinde gerçeklestirilen yüzde 100 kalite ve teslimat performansi sirket tarafindan "Gold Skor" olarak bildirildi. 2021 yilinda da "Gold" teslimat ve kalite performansi ile devam ederek basarilarinin devamini saglayan TUSAS, "Boeing Premier Bidder Programi" ile yeni bir ödül daha kazanmis oldu.

TUSAS, hak kazandigi bu program sayesinde hem yeni is teklif süreçlerinde hem de is gelistirme faaliyetlerinde öncelikli olarak degerlendirilme avantaji saglayacak.

Konuya iliskin açiklamada görüslerine yer verilen TUSAS Genel Müdürü Temel Kotil, sunlari kaydetti:

"Programa dahil olabilmek Boeing ile olan is birligimizi çok özel bir konuma getiriyor. Güven, teslimat ve hiza dayali olarak yillardir stratejik ortagimiz olan Boeing'den bu denli önemli bir ödül almak bizleri bir kez daha gururlandirdi. Ürünlerimizi son teknolojik kalitede üreterek ve teslimatlarimizi zamaninda gerçeklestirerek çalismalarimiza devam edecegiz."
Kaynak: AA