Baskan Köse, Mamak Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Covid-19 asisi mesaisine baslayan Mamak Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Baskan Köse, Mamak Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti
Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Kaymakam Ali Sirmali ve AK Parti Ilçe Baskani Erhan Sarigöl ile açilisina sayili günler kalan ve Covid-19 asisi mesaisine baslayan Mamak Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Asi için gelen vatandaslarla ve hastane yetkilileriyle görüsen Köse, hastanenin tüm birimleriyle çok yakinda hizmet vereceginin altini çizerek, vatandaslari asi olmaya davet etti. Köse, "Hastanemiz tüm birimleriyle hizmet vermek için gün sayiyor. Henüz Covid-19 asisi olmayan vatandaslarimiz hastanemizde Biontech asisi için randevu ihtiyaci olmadan asi yapilmaya devam ediliyor. Sinovac için randevu ile asi yapiliyor. Vatandaslarimizi asi olmaya davet ediyoruz. Mamak Devlet Hastanemiz nitelikli hasta odalari, son teknolojiye sahip görüntüleme cihazlari, ameliyathaneleri, özellikli birimleri ile ilçenin tüm saglik ihtiyaçlarini karsilayacak insallah. Cumhurbaskanimiza, Saglik Bakanimiza ve hastanede emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Hastane açildiginda göz kamastiracak bir eser olacak, ilçemize ve bölgemize önemli saglik hizmetleri sunacaktir” ifadelerini kullandi.

Hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Köse, hastanenin tamamlandiginda tam donanimli sistemi ile modern tibbin ve teknolojinin uygulanacagi akilli bir saglik merkezi olacagini kaydetti.

Saglik alaninda çag atlayan yenilikleriyle ilklerin hastanesi olan ve yaklasik 38 bin metrekarelik alanda hizmet vermesi planlanan Mamak Devlet Hastanesi’nin yilsonunda tamamlanmasi planlaniyor. Hastane, 128 oda, 256 normal servis yatagi, 23 yogun bakim yatagi, 22 acil müsahede odasi, 12 dogum yeri ve odasi, 8 ameliyathane, açik ve kapali otoparktan olusuyor.
Kaynak: İHA