Adana'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali

Adana’da sokak ortasinda iki grup arasinda çikan silahli çatismada 1 kisi ölürken 6 kisi yaralandi. Polis olay yerinde yaptigi incelemelerde 50’in üzerinde bos kovan buldu.

Adana'da Silahli Çatisma Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali


Olay, Yüregir ilçesine bagli Ulubatli Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, daha önce birbirleriyle husumetli olan iki grup sokak ortasinda bir anda kavga etmeye basladi.

Kavga büyüyerek silahli çatismaya döndü. Pompali tüfekle ve tabancalarla her iki grup birbirlerine karsi defalarca ates açti. Yaklasik 5 dakika boyunca birbirlerine ates açan süpheliler polislerin gelmesi üzerinden olay yerinden kaçti. Yasanan çatisma sirasinda, Sergen E., Ayaz G., Bülent G., Mert N., Serdal G., Fatih Yildirim ve olayla alakasi olmadigi halde ortada kalan kadin Özgür K. yaralandi. Yaralilar bölgeye sevk edilen saglik ekiplerince Adana Sehir Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Egitim ve Arastirma Balcali Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilardan Fatih Yildirim hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Fatih Yildirim’in cesedi otopsisi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

“50’in üzerinde bos kovan bulundu”

Olay yerine gelen polis ekipleri çatismanin yasandigi sokakta yaptigi çalismada, pompali tüfek ve tabancalara ait 50’in üzerinde bos kovan buldu. Kovanlarda delil çalismasi yapildiktan sonra detayli incelenmek üzere emniyete götürüldü. Olayda kullanilan bir pompali tüfekte ele geçirildi. Kavga sirasinda sokakta bulunan 4 araca çok sayida mermi isabet etti. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA