16 Yasindaki Emine'den Geriye Son Çirpinislari Kaldi

Diyarbakir’da 4 Subat’ta 7 çocuk babasi kuzeni tarafindan kursuna dizilen 16 yasindaki Emine Karakas’tan geriye son çirpinis görüntüleri kaldi.

16 Yasindaki Emine'den Geriye Son Çirpinislari Kaldi
Diyarbakir’in Bismil ilçesine bagli Selamet Mahallesi’nde 7 çocuk babasi ve evli Aslan K., 12 yil önce vefat eden amcasinin kizi Emine’ye asik olarak kuma almak istedi. 16 yasindaki genç kiz, 2 yildir kendisine musallat olan Aslan’i kabul etmedi. 2 yilda genç kiz korkudan ne balkona çikabildi ne de okula gidebildi. 2 yil evden çikamayan genç kiz, çareyi Batman’dan kendisini istemeye gelen baska birini kabul etmekte buldu. Istemeye gelen kisiden 2 yil sözlü kaldiktan sonra evlenme sözünü alir almaz Batman’a alisveris için çikan Emine ve annesi, yolda haberi alan kuzeni Aslan K.’nin saldirisina ugradi. Agir yarali halde Dicle Üniversitesi Tip Fakültesi Hastaneleri’nde tedaviye alinan genç kiz, 4 Subat’tan 21 Haziran’a kadar yasam mücadelesi verdi. Emine, 21 Haziran günü yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Genç kizdan geriye ise iyilesme umuduyla yaptigi çagri kaldi. Genç kiz ölmeden önce çektigi videoda su ifadelere yer verdi:

"Ben Emine, 15 yasimdayim. Böyle oldum. Beni siz iyilestireceksiniz degerli hocalarim. Insallah iyilestireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle girecegim, yürüyerek çikacagim insallah. Sizler de beni iyilestirmek için elinizden geleni yapacaksiniz. Bundan eminim. Agabeyim de benim için çok çabaliyor zaten. Çok seviyorum onu. Insallah beni iyilestireceksiniz. Ne gerekiyorsa yapmaya haziriz. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapin. Iki aydir yatiyorum, kendimi hiç birakmadim. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacagim dedim. Beni iyilestirmek için elinizden geleni yapmaya çalisin lütfen” dedi.

Kaynak: İHA