(ÖZEL) Ilçe Meydaninda Randevusuz Covid-19 Asisi

Kütahya’nin Simav ilçesinde, Saglik Müdürlügü ekipleri tarafindan 30 yas ve üzeri vatandaslara randevusuz asi uygulamasi baslatildi.

(ÖZEL) Ilçe Meydaninda Randevusuz Covid-19 Asisi
Simav Ilçe Saglik Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan Cumhuriyet Meydani’nda baslatilan randevusuz asi uygulamasina, 30 yas ve üzeri vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Ilk gün 740 vatandasa birinci doz olarak Alman Biontech asisi yapildigi açiklandi.

Birinci doz asisini yaptiran 50 yasindaki Nursen Girgin, "Allah devletimize zeval vermesin, saglik hizmeti ayagimiza kadar geldigi çok tesekkür ederim. Sagol Recep Tayyip Erdogan her zaman yanindayiz” dedi.

Asi olurken hiç aci çekmedigini söyleyen 33 yasindaki Volkan Çetinkaya, “Bu asi hizmetini yapan devletimize Allah zeval vermesin” diye konustu.

30 yasindaki esnaf Gülabi Kamçi saglik çalisanlarina tesekkür ederek, devletin asi hizmetlerinden çok memnun oldugunu ifade etti.

Simav Ilçe Saglik Müdürlügü Doktoru Emre Çakir, “Simav Kaymakamligi’nin bilgisi dahilinde Ilçe Saglik Müdürlügü olarak asi kampanyamizin merkez adimini atmis bulunmaktayiz. 30 yas ve üzeri vatandaslarimizin asilarini hiçbir randevu olmadan Cumhuriyet meydaninda yapmaktayiz. Kayitlarin alinmasindan sonra asilarini yapip, kendilerini 2’inci doz asi için bilgilendiriyoruz” diye konustu.

Ilçe merkezindeki üç asi standinda gerçeklestirilen randevusuz Covit-19 asi uygulamasinda, 3 doktor ve 15 Saglik çalisaninin görev yaptigi bildirildi.

Kaynak: İHA