Gürkan Ve Tüfenkci Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ile AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, kent merkezinde esnaf ve vatandas ziyaretlerine devam ediyor.

Gürkan Ve Tüfenkci Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Hatunsuyu Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’in mahallelerini ziyaretinden dolayi mutlu olduklarini belirten mahalle sakinleri, “Vekilimizin ve Belediye Baskanimizin bizleri kirmayarak davetimize icabet etmeleri bizleri son derece mutlu etmistir. Baskanimiz Malatya genelinde çok güzel hizmetlere imza atmakta. Mahallemiz tarim bölgesi sulama suyu sikintimizla ilgili sikintilarimizi aktardik. Bu sikintimizin çözümü noktasinda Baskanimiz gerekli talimatlarda bulundu. Insallah bu sorunumuz çözülür diye düsünüyoruz” seklinde konustu.



Malatya’nin her noktasinda çalismalarinin sürdügünü belirten Baskan Gürkan ise, “Büyüksehir Belediyesi olarak Malatya’nin genelinde yapmis oldugumuz altyapi ve üstyapi çalismalariyla Malatya’yi mazisine layik istikbale hazirliyoruz. 13 ilçemizde baslatmis oldugumuz çalismalarla Malatya bir santiye halindedir. Kaynak sularina atik sularin karismamasi için MASKI Genel Müdürlügümüz tarafindan ilçelerimize hizmet verecek 12 aritma tesisi insa ediyoruz. Asfaltsiz hiçbir yolumuzun kalmamasi için geçen yil yetistiremedigimiz bozuk ve yipranmis olan yollarimizin asfaltini bu yil içerisinde tamamlayarak vatandaslarimizin güven ve konforlu bir sekilde seyahat etmelerini saglamis olacagiz. Vatandaslarimizin belirtmis olduklari sikintilarla ilgili olarak MASKI Genel Müdürlügümüz bir çalisma gerçeklestirecektir. Malatya’nin dününe, bugününe ve yarinina yatirimlarimiz devam ediyor. Malatya’da hizmet destani yazmanin gayret ve çabasi içerisindeyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA