Cumhurbaskani Erdogan, Büyükkiliç'in Da Oldugu 40 Belediye Baskani Ile Görüstü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in baskanliginda Bestepe’de AK Partili 40 belediye baskanina yönelik düzenlenen toplantiya katilarak, görüslerini aktardi. Toplantida, Baskan Büyükkiliç’in ev sahipliginde 10 Büyüksehir Belediye Baskani’nin Kayseri’de yaptigi toplantida görüsülen konular da Cumhurbaskani Erdogan’a sunuldu.

Cumhurbaskani Erdogan, Büyükkiliç'in Da Oldugu 40 Belediye Baskani Ile Görüstü
Baskan Büyükkiliç’in da bulundugu AK Partili 40 Belediye Baskani baskent Ankara’da ilk olarak AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi. Özhaseki, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile gerçeklestirilecek toplanti öncesinde Yerel Yönetimler Baskanligi’nca Büyüksehir ve Il Belediye Baskanlari ile bir araya gelip, sehirler ve belediye hizmetleri hakkinda istisarelerde bulundu.

Daha sonra, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, aralarinda Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in da yer aldigi 15 büyüksehir, 25 il belediye baskani olmak üzere 40 belediye baskanini, Bestepe’de kabul etti.

ERDOGAN’DAN TÜM BELEDIYE BASKANLARINA TEBRIK

Cumhurbaskani Erdogan, Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde gerçeklesen toplantiya katilan belediye baskanlarini sehirlere ve ülkeye yaptiklari hizmetler için ayri ayri tebrik ederken, AK Partili belediye baskanlarina ’’Sizlerden 2019 yilinda açikladigimiz 11 maddeye bagli kalmanizi istiyorum. Sizlerin milletimizin gönlüne girmedeki basarisi 2023’teki Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir’’ dedi.

Konusmasinda ‘Saygiyi, samimiyeti, tevazuyu asla elden birakmayin’ diyen Erdogan, “AK Partili belediye baskani her zaman ulasilabilir olmali, çarsidan-pazardan ayagini kesmemeli. Halkimizla bir defa kapi disindan degil, kapilar çalinarak evlere misafir olmaya mecburuz. Bunu gelistirerek gönül belediyeciligini de tüm sehirlerde yayginlastirmamiz lazim” diye konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan konusmasinin ardindan sözü belediye baskanlarina birakti. Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç da toplantida görüslerini aktardi. Ayrica, Kayseri’de düzenlenen Yerel Yönetimler Istisare Toplantisi’nda görüsülen konular da Cumhurbaskani Erdogan’a sunuldu.

Toplantinin ardindan Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan ile hatira fotografi çektirirken, Erdogan’in Kayserililere selamlarini iletti.
Kaynak: İHA