Cumhurbaskani Erdogan, Baskan Yüce'den Sakarya'yi Dinledi

Ankara’da temaslarda bulunan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Külliye’de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la görüstü. Baskan Yüce, “Cumhurbaskanimizla bire bir görüsme firsatimiz oldu. Kendisine Sakarya’da yürütülen çalismalar ve yapacagimiz projeler hakkinda bilgiler sunduk” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan, Baskan Yüce'den Sakarya'yi Dinledi
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Baskan Yüce, ilk olarak AK Parti Genel Merkezi’nde büyüksehir belediye baskanlari ve il baskanlariyla düzenlenen toplantiya katildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ile görüsen Baskan Yüce, daha sonra Cumhurbaskanligi Külliyesi’nde ayni heyetin katildigi toplantida Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la bir araya geldi. Toplantinin bir bölümünde Cumhurbaskani Erdogan’la bire bir görüsen Baskan Yüce, Sakarya’da yürütülen ve gelecek süreçte hayata geçecek projelerle ilgili bilgiler verdi.

Erdogan’a Sakarya’nin her alanda gelecegin parlayan yildizi olacagini ifade ettigini söyleyen Baskan Yüce, “Yerel yönetimler toplantisi için Ankara’da temaslarimiz oldu. Önce AK Parti Genel Baskan Yardimcimiz Mehmet Özhaseki ile görüstük. Sonrasinda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’la toplantida bir araya geldik. Cumhurbaskanimizla bire bir görüsme firsatimiz oldu. Sehrimizde yaptigimiz çalismalari kendilerine aktardik. Yürüttügümüz çalismalar ve yapacagimiz yeni projelerle ilgili bilgiler sunduk. Sakarya’nin tüm alanlarda gelecegin parlayan yildizi olacagini ifade ettik. Cumhurbaskanimizin Sakarya’ya çok selamlari var, en kisa sürede sehrimize bir ziyarette bulunmak istediklerini ifade ettiler. Bugüne kadar her anlamda sehrimize destegini esirgemeyen Cumhurbaskanimiza sahsim ve Sakarya adina hassasiyetlerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA