Bakan Pakdemirli, Izmir'de Il Saglik Müdürlügünü Ziyaret Etti

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, Izmir Il Saglik Müdürlügü’nü ziyaret etti. Ziyarette Pakdemirli, Il Saglik Müdürü Mehmet Burak Öztop’tan, kentte korona virüsü salgini sürecinde devam eden asilama çalismalariyla ilgili bilgiler aldi.

Bakan Pakdemirli, Izmir'de Il Saglik Müdürlügünü Ziyaret Etti
Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, Izmir Il Saglik Müdürlügü’nü ziyaret ederek, Il Saglik Müdürü Burak Öztop’tan kentte devam eden korona virüsü asilama çalismalariyla ilgili bilgiler aldi. Ziyarete gazetecilere açiklamalarda bulunan Pakdemirli, kontrollü normallesme sürecinde Izmir’in basarili sonuçlarindan dolayi bir Izmirli olarak gurur duydugunu ifade etti.

Öztop ve tüm saglik çalisanlarina normallesme sürecindeki çalismalarindan dolayi tesekkür eden Pakdemirli, Izmir’in hem vaka sayisinda en iyi illerden birisi hem de tedavi olan hasta açisindan da iyi noktada oldugunu belirtti.

Pakdemirli, “Asilama açisindan da hep ilk 3-5 il arasina giriyor. Havalarin iyice sicaklamaya basladigi bu günlerde, Izmir’imiz tabii ki bir çekim merkezi olacaktir. Bu Izmir’in turizmine de olumlu yansiyacagina inaniyorum. En genis anlamda böyle bir sürecin yönetilmesinde tüm Saglik Bakanligi çalisanlarimiza ve basta Cumhurbaskanimiza bu zor pandemi sürecinin yönetilmesinden dolayi tesekkürlerimizi, hürmetlerimizi arz ediyoruz" dedi.

Pakdemirli’nin ziyaretine Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, AK Parti Izmir Il Baskan Vekili Ali Aslan da katildi.

Kaynak: İHA