ATA-AÖF Ögrencilerine 5 Ders Müjdesi

Atatürk Üniversitesi, Açikögretim Fakültesinde (ATA-AÖF) egitim gören ögrencilerin kariyer hedeflerine daha hizli ulasabilmeleri adina yaz okulunda alabilecekleri ders sayisini 5’e çikardi.

ATA-AÖF Ögrencilerine 5 Ders Müjdesi
Uzaktan egitimin, özellikle son günlerde yasanan Covid-19 salgini nedeniyle zorunluluk haline geldigi su günlerde Atatürk Üniversitesi de egitim hizmetine araliksiz devam ediyor. Örgün egitim alan ögrencilerine bir yildan askin bir süredir kesintisiz hizmet sunan Atatürk Üniversitesi, ayni kaliteyi Açikögretim Fakültesinde de ögrencileriyle paylasiyor. Bu kapsamda yil boyunca sürdürdügü egitim ve ögretim sürecini 9 Agustos 2021’de baslayacak olan yaz okulunda da devam ettirecek olan Açikögretim Fakültesinde ögrenciler, açilacak derslerden öncelikle alt yariyil dersleri olmak üzere, daha önce basarisiz olduklari ya da takip eden üst yariyillardan (güz ya da bahar) ilk kez alacaklari toplam 5 adet dersi seçebilecekler.

Rektör Çomakli: “Ülke Yüksekögretimine Destek Vermeye Devam Ediyoruz”

Pandemi nedeniyle geride biraktigimiz dönemi online (çevrim içi) olarak geçirdiklerini aktaran Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli, 64 yillik tecrübesi, nitelikli personeli ve donanimli altyapisi ile pandemi sürecini oldukça basarili bir sekilde geçirdiklerini söyledi.

Sürece hemen adapte olunduguna dikkat çeken Rektör Çomakli: “Hem örgün hem de uzaktan egitim alan tüm ögrencilerimize yüz yüze egitimi aratmayacak düzeyde bir hizmet sunmak için tüm personelimiz ile yogun bir gayret gösterdik. Yeni YÖK kapsaminda ülke yüksekögretimine destek vermeye devam edecegiz. Bu vesileyle çalisma arkadaslarima gösterdikleri çabadan dolayi tesekkür ediyor, tüm ögrencilerimize ise yaz okulunda basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA