TREDAS 'Mükemmel Müsteri Memnuniyeti' Basari Ödülü

TREDAS, 140 bin markanin, 7 milyon bireysel üyenin ve aylik 18 milyon ziyaretçinin bulustugu Sikayetvar tarafindan bu yil altincisi düzenlenen A.C.E Awards’ta Enerji Dagitim kategorisinde “Diamond” ödülü alarak, sektörünün birincisi oldu.

TREDAS 'Mükemmel Müsteri Memnuniyeti' Basari Ödülü
Trakya Elektrik Dagitim A.S. (TREDAS), Türkiye’nin müsteri memnuniyetini en kapsamli ve uçtan uca ölçen platformu Sikayetvar tarafindan bu yil altincisi düzenlenen A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence) 21 Haziran Pazartesi günü Çiragan Palace Kempinski’de gerçeklestirildi.

TREDAS, müsteri deneyimini en iyi yasatan markalar arasinda yer alarak, Sikayetvar A.C.E Awards’ta enerji dagitim sektörünün birincisi oldu.

140 bin markanin, 7 milyon bireysel üyenin ve aylik 18 milyon ziyaretçinin bulustugu Sikayetvar, 20. yilinda mükemmel müsteri deneyimini yasatan markalari altinci kez belirledi. Firmalarin sikayet verileri, pazar paylari ve Sikayetvar tarafindan uygulanan yillik 1 milyon 200 bin anket temel alinarak hazirlanan Müsteri Deneyim Endeksi arastirmasi sonuçlarina göre, tüketicisine mükemmel müsteri deneyimi yasatan markalarin ödüllendirildigi Sikayetvar Ödül Töreninde TREDAS büyük begeni topladi.

Törenin açilis konusmasini gerçeklestiren TREDAS Genel Müdürü Resit Bilgili, kurumlarinin Edirne, Kirklareli ve Tekirdag’da elektrik dagitim hizmetini saglayan lisansli kurulus oldugundan bahsederek, Trakya’da gerçeklestirdikleri alt yapi hizmetini en iyi sekilde müsterilerine sunma gayretiyle çalistiklarini ifade etti.

Bilgili konusmasini söyle sürdürdü;

Trakya bölgesinde sürdürdügümüz hizmetin merkezinde müsteri oldugundan, yaptigimiz her iste bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Avrupa elektrik dagitim sektöründe de bir ilki basararak, insan konusmasini taklit edebilen yapay zeka destekli akilli dijital asistan uygulamamiz ‘TREDAS Enerjik’i müsterilerimizin kullanimina sunduk. Böylece sahadaki anlik veri ile müsteri sikayetlerini hizli bir sekilde bulusturduk. Müsterilerin bilinçlenmesi ile birlikte Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu’mun da etkisi ile hizmet kalitesinin arttigini söyleyebiliriz. Gelecekte de çevreye duyarli müsterilerin sektörü yönlendirebilecegini düsünüyorum. Katkilarindan ötürü tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum.”

Açilis konusmalarinin ardindan müsteri deneyimini en iyi yasatan markalarin ödüllerini aldigi gecede, TREDAS, A.C.E Awards’ta enerji dagitim kategorisinde "Diamond" ödülü aldi. Düzenlenen gecede ödülü, tüm çalisanlar adina Genel Müdürü Resit Bilgili aldi. Çagri Merkezi Yöneticisi Ömer Yalçin ve davetliler hazir bulundugu gecede TREDAS, Türkiye’de müsteri deneyimini en iyi yasatan 91 markanin arasinda begeni topladi.
Kaynak: İHA