Tir, Araçlari Biçti Açiklamasi 3 Ölü, 3 Yarali

Balikesir’in Altieylül ilçesine bagli Çukurhüseyin Mahallesi’nde meydana gelen feci kazada 3 kisi hayatini kaybetti, 3 kisi yaralandi.

Tir, Araçlari Biçti Açiklamasi 3 Ölü, 3 Yarali
Balikesir - Savastepe yolunun 15. kilometresinde meydana gelen kazada 3 kisi öldü, 3 kisi de yaralandi. Edinilen bilgiye göre, Recep B. yönetimindeki 10YB 346 plakali tirin, 10 T 5404 plakali ticari taksi, 45 V 6396 plakali transit araç ve 10 AAK 43 plakali araçlara çarpmasi sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Tir soförünün serit ihlali yaptigi iddia edilen kazada Mustafa Karakuzu, Ali Erden ve Mesut Cüce isimli sahislar olay yerinde hayatini kaybetti.

Meydana gelen kazada yaralanan tir soförü Recep Ö., Mustafa Keskin ve kimligi tespit edilemeyen bir kisi ise hastaneye kaldirildi. Çok sayida ambulans ve jandarma ekibinin sevk edildigi bölgeye Balikesir Valisi Hasan Sildak, Il Jandarma Komutani Kd. Alb. Tarik Hekimoglu, Karesi Kaymakami Abdulkadir Demir, Balikesir Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Yasin Sagay ve BASKI Genel Müdürü Izzet Günal da giderek incelemelerde bulundu.

Baskan Yilmaz’dan bassagligi mesaji

Öte yandan, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, kaza sonrasinda bassagligi mesaji paylasiminda bulundu. Baskan Yilmaz, mesajinda "Acimiz büyük. Savastepe yolunda meydana gelen elim bir kazada çalisma arkadaslarimiz BASKI Daire Baskanimiz Mustafa Karakuzu, personelimiz Ali Erden ve bir vatandasimizin yasamini yitirdigini ögrendim. Ailelerine sabir, yaralilara acil sifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA