Schneider Electric'in 'Inovasyon Günü 2021' Etkinligi 6 Temmuz'da Gerçeklestirilecek

Etkinlikte, büyüme ve operasyonel dengeyi saglamakta dijitallesmenin ne kadar kritik önemde oldugu ele alinacak.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüsümünde faaliyet gösteren Schneider Electric, 6 Temmuz'da "Inovasyon Günü 2021" etkinligine ev sahipligi yapacak.

Schneider Electric açiklamasina göre, canli ve sanal gerçeklestirilecek etkinlikte, dünyanin dört bir yanindan kanaat önderleri bir araya gelerek is büyümesi ve operasyonel stabiliteyi merkezinde sürdürülebilirlik olacak sekilde saglayabilmek için dijitallesmenin nasil kullanilabilecegini derinlemesine tartisacak.

Etkinlikte, çevreci ve kutup gezgini Robert Swan, dijital analist ve antropolog Brian Solis, yazar ve Oxford Üniversitesi Ögretim Üyesi Rachel Botsman ve Schneider Electric Güvenli Güçten Sorumlu Baskan Yardimcisi Pankaj Sharma dahil olmak üzere yerel ve uluslararasi konusmacilar yer alacak.

Konusmacilar, "dijital teknolojiler daha sürdürülebilir ve dirençli bir gelecege nasil güç verecek?", "dijital dönüsümle güven olusturmak" ve "sirketlerin ilgisini korumasinda sürdürülebilirlik liderliginin rolü" konularinda görüslerini paylasacak.

- "Dijitallesme, yeni normalde avantaj saglamamizi, rekabet gücümüzü korumamizi ve gelismemizi sagliyor"

Açiklamada görüslerine yer verilen Schneider Electric Güvenli Güçten Sorumlu Baskan Yardimcisi Pankaj Sharma, "Dijitallesme, yeni normalde avantaj saglamamizi, rekabet gücümüzü korumamizi ve gelismemizi sagliyor. Müsterilerimizin özellikle çevresel katma deger sunma konusundaki potansiyeli kuskusuz muazzam. Sürdürülebilirlik günümüzde kurumlarin ayakta kalabilmesi açisindan kritik öneme sahip. Dijitallesme, uygun bir stratejiyle birlikte bir yandan is büyümesine yönelik net bir yol haritasi ortaya koyarken bir yandan da çevre üzerindeki etkileri en aza indirebilir." ifadelerini kullandi.

Schneider Electric Güvenli Güçten Sorumlu Pasifik Baskan Yardimcisi Joe Craparotta ise sürdürülebilirlik yolculugunun dijitallesmeyle basladigini aktararak, "Is ve IT liderlerinin, bunu stratejilerine esneklik kazandiran ve böylece sirketlerinin net sifir enerji ve net sifir karbon gibi hedeflere dogru ilerlemesini saglayan bir firsat olarak görmesi gerekiyor. Bu iddiali hedefler, bir zamanlar sürdürülebilir bir isletmenin göstergeleriyken artik akilli bir isletmenin göstergeleri haline gelmistir." degerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgiye göre, etkinlige katilanlar ayni zamanda "Galaxy VL ve EcoStruxure Micro Data Center 43U" gibi en son Schneider Electric çözümleri hakkinda bilgi alabilecek ve yarinin çözümlerinin bugünden nasil uygulanabilecegini ele alan uygulamali oturumlara katilabilecek. IT ve veri merkezi uzmanlari, IT çözüm saglayicilari ve ayrica tesis müdürleri ve elektrik danismanlari ve yüklenicilere yönelik ara oturumlar ve baglanti olusturma firsatlari da olacak.

Etkinlige, "https://events.se.com/innovation-day-sdt-mea-tr-2021/tur" adresinden ücretsiz kayit yapilabiliyor.

Kaynak: AA