Obilet.Com'a 'Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'Nde Elmas Ödül

obilet.com Müsteri Deneyimi Direktörü Bilal Asci: 'Müsteri sikayetleri ve talepleri bizim için çok önemli. Sikayetlerin yüzde 100'üne cevap veriyoruz. Bunlari özel ve farkli bir metot ile inceleyip çözüme kavusturuyoruz. Bu sayede sektörümüzde en fazla memnuniyetle çözülen ve tesekkür edilen sikayet istatistigine sahibiz'

Online otobüs ve uçak bileti platformu obilet.com, Sikayetvar tarafindan düzenlenen “Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri”nde en üst düzeyde ödül olan "diamond (elmas)" ödülüne layik görüldü.

obilet.com'dan yapilan açiklamaya göre, müsteri memnuniyetini ölçen bir platform olan Sikayetvar tarafindan düzenlenen "A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence)" bu yil 6. kez gerçeklestirildi.

obilet.com, bilet siteleri kategorisinde en yüksek müsteri memnuniyetini saglayarak "Diamond (Elmas) Müsteri Memnuniyeti Ödülü"nü kazandi. Sitede yer alan istatistiklere göre, obilet.com, Sikayetvar’da yer alan sikayet ve taleplerin yüzde 100’üne 24 saat içinde dönüs sagladi.

obilet.com, ödüle, bilet siteleri kategorisindeki ortalama puaninin 5 üzerinden 1,5, bilet satislarina aracilik ettigi kara yolu ve hava yolu yolcu tasimaciligi sektörleri ortalama puaninin ise yine 5 üzerinden 2,4 puan üstünde yer alarak ulasti.

- ‘‘Sikayetlerin yüzde 100'üne cevap veriyoruz’’

Açiklamada görüslerine yer verilen obilet.com Müsteri Deneyimi Direktörü Bilal Asci, sunlari kaydetti:

“obilet müsteri deneyimi ekibi olarak temel hedefimizi müsterilerimizin sitemiz ve mobil uygulamalarimiz üzerinden bilet almadan önce, bilet alirken ve bilet aldiktan sonraki süreçte sorunsuz bir deneyim yasamalarini saglamak olarak tanimlayabiliriz. Müsteri sikayetleri ve talepleri bizim için çok önemli. Sikayetlerin yüzde 100'üne cevap veriyoruz. Bunlari özel ve farkli bir metot ile inceleyip çözüme kavusturuyoruz. Bu sayede sektörümüzde en fazla memnuniyetle çözülen ve tesekkür edilen sikayet istatistigine sahibiz.”

- "Yardim sayfalarimiza yakin bir zamanda 'obilet Asistan' ile daha da zenginlik katacagiz"

Asci, güçlü ekipleriyle canli destek hizmeti sagladiklarini aktararak, "Buradaki müsteri memnuniyetimiz yüzde 95 oraninda. Her ay binlerce tesekkür aldigimiz bir kanal olarak konumlaniyor. Ayrica, uçtan uca müsteri deneyim süreçlerimizi iyilestirmek için sürekli proje ve faaliyetler yürütüyoruz. 100’e yakin arkadasimizin çalistigi müsteri destek hattimizda kadin ve genç istihdamina agirlik veriyoruz. Bu dinamik ve özverili ekip gerek salginin inisli çikisli dönemlerini gerekse mevsimsel dalgalanmalari kalitemizden taviz vermeden atlatmamizda en büyük gücümüz oldu." ifadelerini kullandi.

Onlarin is yüklerine destek olabilmek adina self servis kanallarina yatirimlara devam edeceklerini bildiren Asci, "Mevcutta etkin bir sekilde kullandigimiz yardim sayfalarimiza yakin bir zamanda obilet Asistan ile daha da zenginlik katacagiz.” degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA