Kizilay'dan GMIS'e 'Bu Hilal Sizinle Var' Belgesi

Türk Kizilay Zonguldak Sube Baskani Aydin Ergenç, GMIS Genel Baskani Hakan Yesil’e "Bu hilal sizinle var" belgesi takdim etti.

Kizilay'dan GMIS'e 'Bu Hilal Sizinle Var' Belgesi
Türk Kizilay Zonguldak Sube Baskani Aydin Ergenç, Türk Kizilay Toplumsal Bagis Gelistirme ve Kampanya Yönetimi uzmani Erkan Uçar, Sosyal Sorumluluk Yönetimi Uzmani Kerim Ertekin ile Genel Maden Isçileri Sendikasi (GMIS) Genel Baskani Hakan Yesil’e Kizilay’a verdikleri desteklerden dolayi “Bu hilal sizinle var. Iyilik sensiz olmaz” belgesi takdim etti.

Ziyarette GMIS Genel Sekreteri Ertan Kaya ile Genel Teskilatlandirma ve Egitim Sekreteri Tayfun Demir hazir bulundu.

Türk Kizilay Zonguldak Sube Baskani Aydin Ergenç, “GMIS Genel Baskanimiz ve yönetimi Izmir depremi, Giresun’da yasanan sel felaketi, Elazig depremi gibi afet durumlarinin hepsinde yardimlarini hiç esirgemedi ve her daim yanimizda oldular. Bu dogrultuda sayin genel baskanimiza tesekkür belgesi takdim ettik” dedi.

GMIS Genel Baskani Hakan Yesil ise Türk Kizilay heyetine tesekkür ederek: “Bizler elimizden geldigince Türk Kizilay’imiza destek vermeye çalisiyoruz. Madenci camiasi olarak yasadigimiz is kazalari veya hastaliklarda Türk Kizilayimiz bizlere her zaman destek verdiler. Bizlerde elimizden geldigince destek vermeye çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA