Izmir'de 15 Yasindaki Çocuk, Kendisini Ikaz Eden Polisi Biçakladi

Izmir’in Buca ilçesinde istirahatte oldugu ögrenilen polis memuru, yanlarindaki sokak köpegini yasli bir adamin üzerine salarak korkutan çocuklari ikaz edince, 15 yasindaki bir çocuk tarafindan biçaklandi. Yarali polis hastaneye kaldirilirken, süpheli ekipler tarafindan kisa sürede yakalandi.

Izmir'de 15 Yasindaki Çocuk, Kendisini Ikaz Eden Polisi Biçakladi
Olay, dün saat 23.00 siralarinda Buca Koop Mahallesi 1409 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, istirahatte oldugu ögrenilen polis memuru M.K. ailesi ve yakinlari ile evinin balkonunda oturdugu esnada, sokakta bulunan çocuklarin yanlarindaki sokak köpegini parkta oturan Ismail K’nin üzerine salarak korkuttugunu fark etti. Bunun üzerine balkondan çocuklari ikaz eden polis memuru M.K. çocuklarin kendisine hakaret etmesi üzerine asagiya indi. Asagiya inerek çocuklari uyarmak isteyen M.K. 15 yasindaki E.Y. tarafindan karnindan ve bacagindan biçaklandi. Durumu gören yakinlari tarafindan yarali polis memuru M.K. araç ile Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alinirken, süpheli E.Y. ise kisa sürede ekipler tarafindan yakalandi.

Yarali polisin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, E.Y. ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA