Edremit Belediyesinden Asi Seferberligine Destek

Van’in Edremit Belediyesi personeli, korona virüsle mücadele seferberligi kapsaminda ilk doz asisini oldu.

Edremit Belediyesinden Asi Seferberligine Destek
Yerinde asi uygulamasiyla birlikte hem hizmet binasinda hem de sahada görevli personelin gruplar halinde asilanmalari baslandi. Edremit Belediyesi ile Edremit Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligi ile kurum personellerine yönelik korona virüsü asi seferberligi start aldi. Sosyal Güvenlik Kurumuna kayitli tüm çalisanlarin asi randevusunun açilmasi üzerine Edremit Belediyesi personelleri de asi yaptirmaya basladi.

Edremit Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan görevlendirilen saglik ekibi, ek hizmet binasi girisine konuslanan stantta gönüllü olarak korona virüs asisi vurulmak isteyen personelin asi islemlerini gerçeklestirdiler. Fen Isleri Müdürlügü ve saha çalisanlariyla baslayan asilama çalismalari yarin ve sonraki günlerde de hizmet binasi ile Temizlik Isleri Müdürlügü çalisanlariyla devam edecek.

Türkiye’de baslayan asi seferberligi kapsaminda çok sayida personelin asi olacagini belirten Edremit Belediye Baskani Ismail Say, “Henüz asi olmamis personelimizin asi olmasiyla korona virüs yayiliminin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bugün belediyemizde çalisan isçi ve memur kardeslerimiz asilanmaya basladi.

Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaslarimizin asi olma konusunda istekli olmalarini rica ediyorum. Ilk günden bugüne kadar süreci basari ile yürüten Saglik Bakanimiz Dr. Fahrettin Koca basta olmak üzere belediyemize gelerek asilama yapan ilçe saglik müdürlügümüze tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA