Doç. Dr. Mehmet Alptekin NCR Hospital'da

NCR International Hospital, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi alaninda Doç. Dr. Mehmet Alptekin’i güçlü hekim kadrosuna dahil etti.

Doç. Dr. Mehmet Alptekin NCR Hospital'da
NCR International Hospital, Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi alaninda Doç. Dr. Mehmet Alptekin’i güçlü hekim kadrosuna dahil etti. Basarili bir Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmani olarak bilinen Alptekin, NCR International Hospital’da hasta kabulüne basladi.



Doç. Dr. Mehmet Alptekin kimdir

1971 yilinda Adana ilinin Kozan ilçesinde dogdu. Ilk ve Orta egitimini Adana-Kozan Postkabasakal Okulu’nda tamamlayan Mehmet Alptekin Lise egitimini Adana Erkek Lisesinde tamamladi. 1987 yilinda Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesine girmeye hak kazanan Alptekin, 1993 yilinda Çukurova Üniversitesi’nden mezun oldu. 2001 yilinda uzmanligini Nörosirürji alaninda Hacettepe Üniversitesi’nde tamamlayan Alptekin, 2017 yilinda ise Nörosirürji alaninda Doçentligini Gaziantep Üniversitesi’nde tamamlayarak doçent olmaya hak kazandi.

Doç. Dr. Mehmet Alptekin’in uzmanlik alanlari beyin tümörleri, beyin damar hastaliklari, omurga ve omurilik tümörleri, omurga ve omurilik travmalari, boyun ve bel fitiklari ve pediatrik beyin cerrahisidir.
Kaynak: İHA