Cinsel Organ Gösterme Cinayetine 1 Tutuklama

Adana’da 1 kisinin öldügü, 1 kisinin de yaralandigi, balkondan cinsel organ gösterme meselesi yüzünden çikan kavgada gözaltina alinan 4 zanlidan 1’i tutuklandi.

Cinsel Organ Gösterme Cinayetine 1 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, olay, 19 Haziran günü Sariçam ilçesi Suluca Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre Rifat D. ile komsulari Durdu Ö. ve sevgilisi Sami A. arasinda çikan tartisma, kisa sürede kavgaya dönüstü. Bunun üzerine Rifat D. ile kuzeni Berkay D., 100 metre uzakliktaki evinden pompali tüfek alip, olay yerine geri döndü. Rifat D.’nin eve dogrultup atesledigi silahtan çikan saçmalarla Durdu Ö. ile Sami A. yaralandi. Süpheliler, olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi Sami A., ambulansla hastaneye götürülürken, sevgilisi Durdu Ö.’nün ise hayatini kaybettigi belirlendi.

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Silahi atesleyen Rifat D. ile kavgaya karistigi öne sürülen kuzeni Berkay D. (19), babasi Nuri D. (44) ile amcasi Davut D. (52), adreslerine yapilan baskinda gözaltina alindi. Cinayette kullanilan pompali tüfek ise Nuri D.’nin evinde ele geçirildi. Süpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Polisin baslattigi sorusturma sonucu silahli kavganin, Sami A.’nin evinin balkonuna çikip sortunu indirerek, Rifat D. ile ailesine cinsel organini göstermesi sonucu yasandigi ortaya çikti. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Rifat D., çikarildigi mahkemece tutuklanirken, Berkay D. ile Nuri D. adli kontrol sarti, Davut D. ise savcilik talimatiyla tutusuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA