Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantisi'nda Konustu Açiklamasi (2)

'Biz de zillete düsenleri, Kiliçdaroglu'nu ve sabikali dostlarini çok iyi biliriz. Varsin onlar ne idigi belirsiz dostlariyla kucaklassin dursun, biz milletle kucaklasacagiz' '(Hiç sorun yok; her sey güllük gülistanlik; bir elimiz yagda digeri balda) demiyoruz fakat CHP yönetiminin anlattigi gibi kötümser bir Türkiye tablosu kesinlikle söz konusu degildir'

Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantisi'nda Konustu Açiklamasi (2)
MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, "Biz de zillete düsenleri, Kiliçdaroglu'nu ve sabikali dostlarini çok iyi biliriz. Varsin onlar ne idigi belirsiz dostlariyla kucaklassin dursun, biz milletle kucaklasacagiz." dedi.

Bahçeli, partisinin grup toplantisinda yaptigi konusmada, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun, nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler tarafindan yönetildigini muhatarali bir dille vurgulamasinin "potansiyel bir ayrimciligin, hatta devlet içinde baska bir devlet varmis gibi degerlendirme yapmanin diger bir sekli" oldugunu ifade etti.

"Kiliçdaroglu'nun agzindaki bakla zehirlidir. Belediye yönetimleri millete hizmetin ilk halkasidir." diyen Bahçeli, Kiliçdaroglu'nun, 11 Mart 2020'den 14 Haziran 2021'e kadar 4 milyon 550 bin haneye ayni yardim, 1 milyon 465 bin haneye nakdi yardim yaptiklarini, 1 milyon 200 bin hanenin borcu olmasina ragmen suyunu kesmediklerini, 150 milyondan fazla da maske ve dezenfektan dagittiklarini duyurdugunu aktardi.

Bahçeli, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Dilerim ki azimiz çok, eksigimiz yok olsun. Kiliçdaroglu bildigimiz kadariyla hazine bulmadi, mirasa konmadi, kendi adina darphane kurmadi, ortaya çikan faturayi da cebinden ödemedi. Ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza ne yapildiysa, ne verildiyse, helali hos olsun, devletimizin bütçe imkanlariyla, milletimizden toplanan vergilerle muhtaçlara ulasildi, yardim bekleyenlerin elinden tutuldu." degerlendirmesinde bulundu.

"Hiç sorun yok; her sey güllük gülistanlik; bir elimiz yagda digeri balda" demediklerini dile getiren Bahçeli, "Fakat CHP yönetiminin anlattigi gibi kötümser bir Türkiye tablosu kesinlikle söz konusu degildir." diye konustu.

Askida ekmek kampanyalarini tenkit edenlerin "askida fatura uygulamasina geçtiklerini" belirten Bahçeli, "Olsun, yapani alkislariz, bir magduriyetin dahi giderilmesinden memnuniyet duyariz. Ancak devletin kasasi, milletin kesesi üzerinde de hiç kimsenin istismar düzenegi kurmasina göz yummayiz." dedi.

Bahçeli, Kiliçdaroglu'nun, bes CHP'li belediyenin 13 bin 338 sanatçiya yardim yaptigini söyledigini de animsatarak, "Bu sanatçilar kimlerdir? Sanatçi kisvesine bürünmüs bölücülere, Türkiye muhaliflerine belediye imkanlari peskes çekilmis midir? Kiliçdaroglu'nun dost katalogunda isimleri yazili midir?" sorusunu yöneltti.

- "Demokrasilerde iktidara dostlarla degil milletle ulasilir"

"Bu dost edebiyatinin da iyice suyu çikmistir." ifadesini kullanan Bahçeli, sözlerini söyle sürdürdü:

"Kiliçdaroglu'nun birlikte iktidar olmayi hedefledigi dostlari arasinda PKK'nin, FETÖ'nün, DHKP-C'nin, dis güçlerin, Türk düsmanlarinin siralamadaki yeri neresidir? Demokrasilerde iktidara dostlarla degil milletle ulasilir. Bugün dost olanin yarin düsman olmayacagi garanti degildir. Dostuna güvenen sartlar degistiginde postuna dolacak samani da öngörmelidir. Acaba terörist Demirtas, Kiliçdaroglu'nun dostu mudur? Terörist Karayilan, Kiliçdaroglu'nun dost kategorisinde midir? Mesela Muharrem Ince de hala dost mu görülmektedir?

Eski çamlardan bardak olmayacagina göre, Kiliçdaroglu'na tavsiyem aksamlari video çekip paylasmak yerine merhum Zeki Müren'in 'eski dostlar' isimli sarkisini dinleyerek kendisini avutmasidir. Biz de zillete düsenleri, Kiliçdaroglu'nu ve sabikali dostlarini çok iyi biliriz. Varsin onlar ne idigi belirsiz dostlariyla kucaklassin dursun, biz milletle kucaklasacagiz. Haini dost görenlere, teröriste dost muamelesi yapanlara, millete degil lekeli dostlarina güvenenlere, çikar ortakligina dostluk diyenlere, zalimleri dost kabul edenlere, biyik altindan gülüp dostlariyla film çevirenlere, köprüyü geçerken dost tutanlara itibarimiz yoktur, inancimiz yoktur, ihtiramimiz yoktur, eyvallahimiz hiç yoktur. Bizim doymaz kursakli dostlarimiz degil, mensubiyetiyle iftihar ettigimiz büyük bir milletimiz vardir. Ne yapacaksak milletimizle birlikte yapacagiz, nereye ulasacaksak milletimizle gönül gönüle ulasacagiz. Kiliçdaroglu dost desin kivransin, biz 'millet' diyecegiz, 'Türkiye' diyecegiz, Türklügün onurunu yasatacagiz. Onlar dostlariyla 'iktidar olacagiz' ezberine takilsalar ne yazar, biz cumhurun muhtesem iradesiyle Türkiye'yi gelecegin süper gücü yapacagiz.

'Erken seçimi, daha çok biz iktidara gelmek için degil, bu millet beladan kurtulsun diye istiyoruz' diyen Kiliçdaroglu, belanin iptiladan, iptilanin da müpteladan geldigini unutmasin, Türk milletinin rotasindan sasmayacagini, yanlisa düsmeyecegini, dost diye düsmana ganimet olmayacagini, zilletle pekismis kafasina iyice soksun."

(Sürecek)
Kaynak: AA