Antrenörlük Egitimi Tezli Yüksek Lisans Programi Bayburt Üniversitesine Kazandirildi

Bayburt Üniversitesi yeni bölüm ve programlarla büyümeye devam ediyor. Antrenörlük Egitimi Tezli Yüksek Lisans programi Bayburt Üniversitesine kazandirildi.

Antrenörlük Egitimi Tezli Yüksek Lisans Programi Bayburt Üniversitesine Kazandirildi
Bayburt Üniversitesi her yil oldugu gibi bu yil da yeni bölüm ve programlar açarak ögrenci sayisini artirmaya ve akademik yönüyle büyümeye devam ediyor.

Kuruldugu ilk günden bu yana hem akademik yönü hem de fiziki imkânlari ile gelismeye devam eden Bayburt Üniversitesi, yeni akademik yilda da ögrenci alimi yapacagi yeni bölüm ve programlarla bu hizli büyümeyi sürdürüyor.

Mevcut akademik birimlere ilaveten yeni akademik yilda, bölgenin gerek ekonomik gerek spor gerekse tarihi ve kültürel yapisina büyük katkilar saglayabilecek ögrencilerin yetistirilecegi; Lisansüstü Egitim Enstitüsü bünyesinde Antrenörlük Egitimi Tezli Yüksek Lisans programi Bayburt Üniversitesine kazandirildi.

Yeni açilan bölüm ve programlarin hayirli olmasi temennisinde bulunan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen; “Açilan bütün yeni program ve bölümlerimiz, Bayburt Üniversitesinin hizli büyümesinin ve durmayan gelisiminin önemli bir göstergesidir. Var olan bölüm ve programlarimizla birlikte yeni açilan bölüm ve programlarimizla öncelikle; sehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin, alanlarinda tam donanimli yetismis yeni bireyler kazanmasina imkân saglamayi hedefliyoruz.” dedi.

Açilan bölüm ve programlarla birlikte gerçeklestirecekleri faaliyetlerle de ülke adina faydali çalismalar yürüteceklerini dile getiren Rektör Türkmen, üniversitenin daha da gelisimi için çalismalarini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA