Prime Day'de, Prime Üyelerini 2 Milyonu Askin Indirim Bekliyor

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott: 'Prime üyeleri, bugün ve yarin 48 saat boyunca, simdiye kadarki tüm Prime Day etkinliklerinden çok daha fazla firsat yakalarken, üyelere özel süreli indirimler ile popüler ürünlere kaçirilmayacak fiyatlarla sahip olabiliyor' 'Prime Day 2020 boyunca tüm dünyadaki Prime üyelerimiz, 1,4 milyar dolarin üzerinde tasarruf etti' 'KOBI’lerin Prime Day boyunca rekabetçi fiyatlar sunabilmelerini desteklemek adina Amazon Lojistik üzerinden satisi gerçeklestirilen ürünlerin komisyon oranlarinda yüzde 80’e varan indirimler sunduk'.

ABDULKADIR GÜNYOL - Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, "Bu yil Prime Day’i, dünyanin her yerindeki Prime üyelerine 2 milyonu askin indirim sunarak kutluyoruz." dedi.

Marriott, AA muhabirine yaptigi degerlendirmede, Prime Day’in Amazon’un Prime üyelerine alisveris ve eglencenin en iyisini birçok ayricalik ile sundugu özel bir etkinlik oldugunu söyledi. Amazon’un 20. yasini kutlamak için ilk kez 2015 yilinda gerçeklestirdikleri Prime Day ile müsterilere eglenceli bir alisveris tecrübesi sunduklarini belirten Marriott, "Prime Day, Prime üyelerimize her kategoriden müthis indirimlerin yani sira, Prime Video ve Prime Gaming ile eglencenin en iyilerini ve daha önce görülmemis içerikleri sundugumuz özel bir etkinlik olarak tasarlandi. Su anda dünyanin 20 farkli ülkesinde kutlaniyor ve Türkiye’nin de bu ülkeler arasinda oldugunu belirtmekten büyük heyecan duyuyorum. Bu yil Prime Day’i üyelerimize alisveris ve eglencenin en iyilerini sunarak Türkiye’de ikinci kez kutluyoruz. Türkiye’deki Prime üyeleri, iki gün boyunca dünyaca ünlü markalardan küçük isletmelerin butik ürünlerine, genis bir ürün seçkisinden binlerce ürüne müthis firsatlarla sahip olabilecekler." ifadelerini kullandi.

- "Prime Day’de herkes kendisi için bir seyler bulabilir"

Richard Marriott, Prime Day için bu yil yapilacak etkinliklerden bahsederek, "Bu yil Prime Day’i, dünyanin her yerindeki Prime üyelerine 2 milyonu askin indirim sunarak kutluyoruz. Prime üyeleri, bugün ve yarin 48 saat boyunca, simdiye kadarki tüm Prime Day etkinliklerinden çok daha fazla firsat yakalarken, üyelere özel süreli indirimler ile popüler ürünlere kaçirilmayacak fiyatlarla sahip olabiliyor. Prime Day’de herkes kendisi için bir seyler bulabilir. Teknoloji severlerden moda tutkunlarina, oyun severlerden evcil hayvan sahiplerine kadar herkes, yaza güzel bir giris yapmak için ihtiyaç duydugu her seyi Prime Day boyunca Amazon.com.tr’de bulabilecek." diye konustu.

Indirimlere ek olarak Türkiye’deki Prime üyelerinin bu yil Prime Video ve Prime Gaming’in Prime Day’e özel sundugu eglenceli içeriklerinden faydalanabildigini anlatan Marriott, sözlerini söyle sürdürdü:

"Bu yil Prime Day kapsaminda dünya çapinda gerçeklestirilen Prime Gaming Show Ultimate Crown: Fire and Ice Edition sovunu, popüler Twitch yayincilari Ferit Karakaya (wtcN) ve Kemal Can Parlak’in (Kendine Müzisyen) anlatimlariyla Türk oyunseverlerle yeniden bulusturduk. Bu canli yayin kapsaminda Prime Gaming Show’da dünyanin en taninmis yayincilari nihai sampiyon olabilmek için yarisirken, Prime üyeleri ayni zamanda aralarinda HP, Lenovo, LG, Asus ve çok daha fazlasinin bulundugu markalarin oyun ürünlerinde harika indirimlerden faydalanma firsatina da sahip oldular. Oyun severler Prime Gaming Show’daki muhtesem çekismeyi, wtcN’in Twitch kanali https://twitch.tv/wtcn adresinden diledikleri zaman izleyebilirler. Yine bu yil, Prime Day’e özel olarak gerçeklestirilen 3 bölümlük bir müzikal gösteri olan Prime Day Show’u tüm dünya ile ayni anda Türkiye’deki Amazon müsterileriyle bulusturduk. Prime Day Show ile tüm Amazon üyeleri, dünyaca ünlü yildizlar Billie Eilish, Kid Cudi ve H.E.R.’ün muhtesem konserlerini Prime Video üzerinden izleyebiliyor. Prime Day Show’un üç bölümü de 30 gün boyunca Türkçe altyazi seçenegiyle Prime Video’da yer aliyor ve Prime üyesi olsun olmasin tüm müsterilerimiz içerige erisim saglayabiliyor."

- 200 milyonu askin üyeye alisveris ve eglencenin en iyisini sunmak üzerine tasarlandi"

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Marriott, Prime hizmetinin sinirsiz, hizli, bedava ve esnek teslimat seçenekleri ile tüm dünyada 200 milyonu askin üyesine alisveris ve eglencenin en iyisini sunmak üzere tasarlandigina deginerek, "Türkiye’de bu hizmetler arasinda herhangi bir sepet tutari gözetmeksizin ayni gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hizli ve bedava teslimat bulunuyor. Ayni zamanda her gün popüler markalardaki özel firsatlara erisim, Prime Day’de müthis indirim ve firsatlardan faydalanma, Prime Video ile ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sinirsiz erisime herkes ayda sadece 7,90 TL karsiliginda sahip olabiliyor." dedi.

- Eglence paketine erisim

Prime üyeliginin Prime Gaming ve Prime Video ile Türkiye’deki üyelerine çok özel bir eglence paketi sundugunu vurgulayan Marriott, "Prime Video ile tüm üyeler, aralarinda American Gods, The Expanse, P!NK: All I Know So Far, Solos, Invincible, El Corazón de Sergio Ramos, Coming 2 America, One Night in Miami, Tom Clancy’s Without Remorse ve A Map of Tiny Perfect Things gibi birçok Amazon Originals yapiminin yani sira, genis bir film ve dizi seçkisine istedikleri cihazdan sinirsiz erisim saglayabiliyorlar. Prime Gaming ile ise tüm Prime üyeleri bütünsel bir oyun tecrübesi yasayabiliyorlar. Prime Gaming ile Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, FIFA 21 ve League of Legends gibi dünyanin önde gelen oyunlarindan oyun içi ayricaliklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayinciya aylik abonelik hakki tüm Prime üyelerine sunuluyor. Örnegin, bu ay, Prime Gaming ile tüm üyelerimiz Battlefield 4 oyununa ücretsiz sahip olabiliyor." ifadelerini kullandi.

Marriott, bu yil Prime Day ile yaza, iki gün boyunca sürecek firsatlar ve Prime’in sundugu en iyi indirimlerle giris yaptiklarini belirterek, "Dünyanin önde gelen markalarindan binlerce kaçirilmayacak firsat, süreli indirimlere ayricalikli erisim ve eglencenin en iyisini sundugumuz Prime Day, Prime üyesi olmak ve Amazon.com.tr’de alisverisin kolayliklarini tecrübe etmek için yilin en iyi zamani." seklinde konustu.

- "Prime Day 2020 boyunca Prime üyelerimiz, 1,4 milyar dolarin üzerinde tasarruf etti"

2020 yilindaki Prime Day hakkinda detaylar veren Marriott, Prime Day 2020 boyunca tüm dünyadaki Prime üyelerinin 1,4 milyar dolarin üzerinde tasarruf ettigini açikladi. Ayni zamanda Prime Day 2020'nin Amazon üzerinden satis yapan küçük ve orta ölçekli isletmeler için de en büyük iki gün oldugunu belirten Marriott, geçen Prime Day'de üçüncü parti saticilarin 19 ülkede toplam 3,5 milyar dolar ile rekor satis oranlari kaydettiklerini söyledi.

Marriott, bu yil yine basarili bir Prime Day dönemi daha geçireceklerini öngördüklerini belirterek, "Türkiye ve dünyadaki Prime üyelerimize, çogunlugu küçük ve orta ölçekli isletmelerin ürünlerinden olusan ve aralarinda oyun ekipmanlarindan elektronige, modadan evcil hayvan ürünlerine kadar tüm kategorilerden binlerce üründe firsatlar sundugumuz için heyecanliyiz." diye konustu.

- "Yatirimlarimiza ve yeniliklerimize devam edecegiz"

Richard Marriott, Amazon’da müsterilerin tecrübesini daha da iyilestirmek için sürekli yenilikler yaptiklarini belirterek, "Ayni zamanda Prime üyelerimiz için teslimat seçeneklerini iyilestirerek hizmetlerimizi daha kullanisli hale getiriyoruz. Örnegin, Istanbul’daki müsterilerimizin pazar günü teslimatlarindan oldukça mutlu oldugunu biliyoruz ve Prime üyeleri için ücretsiz olan bu hizmeti son dönemde Ankara, Izmir, Kocaeli ve Bursa’da da sunarak daha fazla kisiye ulastirmaya basladik. Prime hizmetinin müthis bir deger sundugundan emin olmak için yatirimlarimiza ve yeniliklerimize devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

- Komisyon oranlarinda yüzde 80 indirim

Küçük ve orta ölçekli isletmeleri desteklemenin Amazon olarak yaptiklari faaliyetlerin temel bir parçasini olusturduguna deginen Marriott, dünya çapinda Amazon'da satilan ürünlerin yarisindan fazlasinin çogunlugu KOBI’lerden olusan üçüncü parti saticilara ait oldugunu söyledi. Marriott, bünyelerinde satis yapan KOBI’lerin islerini büyütebilmeleri için her zaman yenilikler yaparak onlara yeni firsatlar sunduklarini belirterek, sözlerini söyle sürdürdü:

"Bu yil Prime Day boyunca Amazon.com.tr üzerinden satis yapan KOBI’lerin sundugu indirimleri öne çikardigimiz, müsterilerimizin KOBI’lerin hikayelerini ilk agizdan dinleyebilecekleri, ürünleri hakkinda detayli bilgilere ulasabilecekleri ve kolayca alisveris yapabilecekleri özel bir sayfa hazirladik. KOBI’lerin Prime Day boyunca rekabetçi fiyatlar sunabilmelerini desteklemek adina Amazon Lojistik üzerinden satisi gerçeklestirilen ürünlerin komisyon oranlarinda yüzde 80’e varan indirimler sunduk. Ek olarak Amazon Lojistik ücretlerinde yüzde 40 indirim ve yeni eklenen tüm ürünler için ürün basina 30 adede kadar ücretsiz depolama ve kaldirma kampanyalari tüm KOBI’lerimiz için devam ediyor. KOBI paydaslarimizin girisimci ruhunu ve her zaman gelismeye açik yapilarini hayranlikla takip ediyoruz. Prime Day ve sonrasinda onlari desteklemeye devam edecegiz."
Kaynak: AA