Kanserle Mücadele Ederken Kocaelispor'u Sampiyon Yapmisti, Geriye Bu Görüntüler Kaldi

Kocaelispor 3. Lig’de mücadele ederken baskan seçilen ve pankreas kanseri ile mücadele ederken takimin sampiyon olmasina büyük katki saglayan Hüseyin Üzülmez hayatini kaybetti. Üzülmez’den geriye ise, “Hedefim ve beni sevenlerin hedefi, kanseri yenmis Kocaelispor Baskani olarak çifte mutlulugu yasamak" sözlerini söyledigi görüntüler kaldi.

Kanserle Mücadele Ederken Kocaelispor'u Sampiyon Yapmisti, Geriye Bu Görüntüler Kaldi
Kocaelispor eski Baskani ve Kartepe Belediyesi eski Belediye Baskani Hüseyin Üzülmez, yaklasik 1 yildir mücadele ettigi pankreas kanserine yenik düstü. Uzun süredir Istanbul’da tedavi gören Üzülmez, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini kaybetti. 2019-2020 sezonunda 3. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’un 2. Lig’e çikmasi için hastaligina ragmen büyük mücadele veren Üzülmez, takimin sampiyon olmasina büyük katki saglamisti. Hastaligi sebebi ile Kocaelispor baskanligi görevinden ayrilmak zorunda kalan Üzülmez, uzun süredir mücadele ettigi hastaligina yenik düstü. Üzülmez’in cenazesi bugün Kartepe Sevkatiye Merkez Camii’nde ögle namazina müteakip kilinacak olan cenaze namazinin ardindan Sevkatiye Mezarligi’ndaki aile kabristaninda topraga verilecek.

Kanseri yenmek en büyük hedefiydi

Hüseyin Üzülmez’den geriye ise 12 Agustos 2020 tarihinde IHA muhabirine verdigi röportajda kanseri yenmek için savastigini söyledigi sözler ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in kendisini telefonla arayarak geçmis olsun dileklerinde bulundugu görüntüler kaldi. Üzülmez, hastaligi ile ilgili IHA muhabirine verdigi röportajda, "Adi üstünde amansiz ve beklenmeyen bir hastalik ama inaniyorum ki pozitif durusumuzla, moralimizle, Kocaelispor’umuzun basarisiyla ki bu yil sampiyon olmamiz ilginçtir, tedavi sürecimde yüzde kirk oraninda, kemoterapi sonrasinda çekilen görüntülemelerde ortaya çikti ki bir iyilesme var. Bütün hastaliklarda oldugu gibi özellikle kanser hastaliginda moralin çok büyük önemi var. Ben futbolcu kardeslerime, teknik ekibe tesekkür ediyorum. Adeta tedavime katkilari olmus oldu. Bundan sonraki hedefimiz sportif anlamda Kocaelispor’u en üst yerlere tasimak. Ama sahsi olarak hedefim ve beni sevenlerin hedefi de kanseri yenmis Kocaelispor Baskani olarak çifte mutlulugu yasamak" ifadelerine yer vermisti.
Kaynak: İHA