Çevre Düzenleme Ve Peyzaj Çalismalarina Baslandi

Gelecegin teminati olan çocuklarin daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini gelistirebilmesi için Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok tarafindan ilçeye kazandirilan Kapali Yari Olimpik Yüzme Havuzu Projesi tamamladi. Ekipler bugün itibariyle çevre düzenlemesi ve peyzaj çalismalarina basladi.

Çevre Düzenleme Ve Peyzaj Çalismalarina Baslandi


“En kisa sürede açiyoruz”

Ilçenin önemli bir eksigini daha giderme açisindan büyük önem tasiyan bir spor kompleksini daha Suluova’ya kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Belediye Baskani Fatih Üçok, “Suluovamizin degeri her geçen gün artiyor. Bu degisim ve gelisime katki saglayarak Suluovamizin önemli bir eksigini daha giderme açisindan büyük önem tasiyan Kapali Yari Olimpik Yüzme Havuzumuzda çalismalar tamamlandi. En kisa sürede açilisini yapiyoruz. Bugün itibariyle ekiplerimiz çevre düzenlemesi ve peyzaj çalismalarina basladi" dedi.



“Yüzme bilmeyen kalmayacak”

Suluova’da yüzme bilmeyen kalmayacagini sözlerine ekleyen Baskan Üçok, “Çocuklarimizin bu tesiste sporla ilgilenecek olmalari, bizleri gelecegin sampiyonlarinin buradan çikacagi hususunda umutlandiriyor. Ilçemizin gençligini, gelecegini, sosyal hayatini, ekonomisini ideal konuma getirmek amaciyla gece-gündüz çalismalarimiza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Açiklamalarinin devaminda ise Suluova’da gençlige ve spora olan yatirimlarin hizla arttigini ve bundan sonra da artarak devam edecegini ifade eden Belediye Baskani Fatih Üçok, “Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanimiza, AK Parti Grup Baskanimiza, milletvekillerimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA