'Bomba Düzenegi Var Yaklasmayin' Yazisi Ekipleri Alarma Geçirdi

Beylikdüzü’nde bir apartman dairesinde ölü bulunan yasli kadinin ve oglunun cesedini almaya gelen saglik ekipleri, daire odasinda girdiklerinde “Bomba düzenegi var yaklasmayin” notunu görünce büyük sok yasadi. Ihbar üzerine binanin oldugu yere çok sayida polis ekibi ile bomba imha uzmani ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

'Bomba Düzenegi Var Yaklasmayin' Yazisi Ekipleri Alarma Geçirdi
Olay saat 21.00 siralarinda Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvari üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 katli binanin ikinci katindan agir kokular gelmeye basladi.

Bunun üzerine apartman sakinleri durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Binaya polis ekipleri çilingir yardimi ile girdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, apartman dairesine girdiklerinde iki farkli odada annenin ve bir oglunun öldügünü tespit etti.

“BOMBA DÜZENEGI VAR YAKLASMAYIN”

Ekipler sahislarin cansiz bedenlerini almak için apartman dairesinin odalarina girdiklerinde “Bomba düzenegi var yaklasmayin” yazisi ile karsilasti. Korku ve panige kapilan saglik ekipleri durumu polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine polis ekipleri binada ve diger binada yasayan apartman sakinlerini tahliye ederek yolu kapatti.

Olayin yasandigi binada oturan ve ismini vermek istemeyen bir vatandas, “Evde oturuyorduk. Polisler kapiyi çaldi. Çabuk bosaltin binayi. Bir bomba ihbari var dediler. Sonrada bir ceset var. Ev sahibi ile görüstük. Yasli bir kadin cesedi varmis dedi.

Ölmüs dediler. Binayi da baya kötü bir koku sardi. Biz lüzumlu ne varsa evden aldik çiktik. Kapiya bir de not birakmislar. Bomba var kapiyi açmayin diye. Polisler geldi bakti. Sonra bomba imha ekipleri geldi. Biz de beklemedeyiz. Çoluk çocuk aile disaridayiz” dedi.



ÇOK SAYIDA POLIS EKIBI BÖLGEYE SEVK EDILDI

Beylikdüzü Kaymakamligina yakin olan binanin etrafi güvenlik gerekçesi ile giris ve çikislara kapatildi. Bölgeye çok sayida polis ekibi ile bomba imha uzmani ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmani ekiplerinin çalismasi sonucunda herhangi bir düzenege rastlanilmadi. Binanin oldugu caddede ise itfaiye ekipleri hazir olarak bekletildi. Odada iki adet tabanca bulundugu da ögrenildi. Olayla ilgili çalisma devam ediyor.

(Davut Has - Ensar Kiranlioglu - Mehmet Furkan Dogan/IHA)
Kaynak: İHA