(Özel) Istanbul'da Feci Olay Açiklamasi 5 Yasindaki Çocuk Balkondan Düstü

Seyrantepe’de annesi cenazeye giden 5 yasindaki bir çocuk, yere bakmaya çalistigi esnada dengesini kaybederek balkondan asagiya düstü. Düsme esnasinda demirliklere ve plastik sandalyeye çarpan çocuk yarali olarak kurtuldu.

(Özel) Istanbul'da Feci Olay Açiklamasi 5 Yasindaki Çocuk Balkondan Düstü
Olay, önceki hafta Cuma günü saat 12.45 siralarinda Kagithane Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ögle saatlerinde annesi 5 yasindaki Berat Bakis’i evde yalniz birakarak hayatini kaybeden amcasinin cenazesine gitti. O esnada evinin balkonuna çikan Bakis, balkondan asagiya bakmak istedi. Ancak dengesini kaybeden çocuk asagiya düserek önce demirliklere ardindan da plastik sandalyeye çarparak yaralandi. Olayin ardindan çocugun bagirislarini duyan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali Bakis’i yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Sisli’deki özel bir hastaneye kaldirarak tedavi altina aldi.

“Asagiya bakarken düsmüs”

Çocugun durumunun iyi oldugu ve hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi. Olayla ilgili konusan bir çocuk, “Evde tekmis, annesi de amcasinin cenazesine gitmis. Evde balkondan asagiya bakarken üzerine bir agirlik çökmüs ve oradan asagiya düsmüs. Durumu iyiydi, biz dün konusmustuk ölmedi yani. Burnu ve bacagi kirilmis” dedi.

Polis ekipleri ise olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA