Meram'da Yaz Spor Okullari Kayitlari Basliyor

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari'nda 22 Haziran Sali gününden itibaren kayitlarin baslayacagi müjdesini verdi.

Belediyeden yapilan açiklamada, salgin dolayisiyla faaliyetlerine ara verilen spor merkezleri kisitlamalarin esnetilmesiyle faaliyetlerin basladigi belirtildi.

Açiklamada, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus'un su görüslerine yer verildi:

"Salginin yavas yavas etkisini kaybetmeye basladigi su günlerde gençlerimizde sikilmislik ve stres durumunun olustugunu biliyoruz. Bizler de geçtigimiz sene ara verdigimiz yaz spor okullarimizi bu yil yeniden faaliyete geçiriyoruz. Kayitlar, 22 Haziran-27 Haziran tarihleri arasinda internet üzerinden olarak alinacak. 5 Temmuz tarihi itibariyle de salgin tedbirleri kapsaminda 8 ayri tesisimizde, 10 ayri bransta, 3 bin ögrencimizi misafir edecegiz."

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, kort tenisi, satranç, jimnastik, kick boks ve taekwondo branslarinda kayitlarin alinacagi Meram Belediyesi Yaz Spor Okullari, Askan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Lalebahçe Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdogan Hali Saha ve Spor Merkezi, Osman Gazi Hali Saha ve Spor Merkezi, Efor Hali Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Hali Saha ve Spor Merkezi’nde faaliyetlerine baslayacak.

Kaynak: AA