Büyüksehir'den Babalar Günü'ne Özel Etkinlik

Antalya Büyüksehir Belediyesi “Sahilde Sinema Var” ve “Gezen Sinema” etkinlikleriyle Antalya’nin dört bir yaninda sinema keyfi yasatiyor. Babalar Günü’ne özel “Sen Benim HerSeyimsin” filmi Beach Park’ta sinemaseverlerle bulustu. “Gezen Sinema” ise Ayla filmiyle Serik’teydi.

Büyüksehir'den Babalar Günü'ne Özel Etkinlik
Büyüksehir Belediyesi’nin geçtigimiz sene ilkini gerçeklestirdigi ‘Sahilde Sinema Var’ etkinligi bu yaz da Antalyalilarla bulusmayi sürdürüyor. Konyaalti Beach Park Varyant Meydani’nda düzenlenen sinema alaninda Babalar Günü’ne özel bir gösterim vardi. Antalya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan organize edilen etkinlikte babalar çocuklariyla birlikte film izleyerek keyifli bir aksam geçirdi.

Begeniyle izledi

Yönetmenligini Tolga Örnek’in üstlendigi, basrollerinde Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt’un yer aldigi “Sen Benim HerSeyimsin” isimli komedi filmi çok küçük yastayken öksüz kalan filmin baskahramani Sedat bir güç hiç beklemedigi bir anda kucaginda bir bebek bulur. Sedat’in komik, eglenceli ve zaman zaman hüzünlü babalik deneyimlerini anlatan film begeniyle izlendi.

“AYLA” Seriklilerle bulustu

Antalya’nin 19 ilçesini gezecek olan “Gezen Sinema”nin duragi ise Serik ilçesiydi.

Tarihi Serik Çinartalti Meydani’nda Ayla filminin gösterimi yapildi. Serikli sinema severlerin büyük ilgi gösterdigi gezen sinema 7’den 70’e herkesin begenisi kazandi.
Kaynak: İHA