Yüksek Gerileme Çikan Kisi, 15 Metreden Asagi Atladi

Bursa’da yüksek gerilim hattina çikan kisi, indigi 15’inci metreden asagi atladi. Sov yapma diyenlere, ‘ben Beyaz miyim?’ diye takilan kisi, polise de atlamadan önce kendisine bir sey olup olmayacagini sordu.

Yüksek Gerileme Çikan Kisi, 15 Metreden Asagi Atladi
Olay , Bursa’nin Yildirim ilçesi Sirinevler Mahallesi Çam Parkinda yasandi. Parkin yanindan geçen yüksek gerilim hattina çikan 37 yasindaki Hakan G., itfaiye, polis ve kurtarma ekiplerini harekete geçirdi. Vatandaslarin bakislari arasinda inmekte direnen kisi, yapilan ikna çalismalari sonucu 50 metreden asagi indi. 15 metreye geldiginde vatandaslarin sov yapma diye çikismasina ‘ben Beyaz miyim? diye takildi. 3,5 saatin sonunda asagi inmeye ikna olan Hakan. G. itfaiyenin kurdugu hava yatagina atlamaya karar verdi.

Akli dengesi yerinde olmadigi iddia edilen kisi, polis ekiplerine ise yatagin üzerine atladiginda yeniden havaya siçrayip siçramayacagini sordu. Kisa süre sonra kendini bosluga birakan Hakan, hava yastiginin üzerinden yere indirilerek, ifadesinin alinmasi için polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA