Istanbul Emniyeti'nden Duygulandiran 'Babalar Günü' Klibi

Istanbul Emniyet Müdürlügü, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle polislerin ve polis çocuklarinin da içinde oldugu bir klip hazirladi.

Istanbul’da, Il Emniyet Müdürlügü bünyesindeki Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Terörle Mücadele subeleri basta olmak üzere kritik birimlerde görev yapan emniyet mensuplari ile polis çocuklarinin yer aldigi klipte, miniklerin babalarina karsi olan sevgileri ve özlemleri ön plana çikarildi. Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas’in görevi devralmasi ile birlikte faaliyete geçen müdüriyet bünyesindeki sosyal medyada da yayimlanan klip, Istanbul Emniyet Müdürlügü’ne bagli Medya Protokol ve Halkla Iliskiler Sube Müdürü Süleyman Gökdemir’in denetiminde gerçeklestirildi.

Istanbul’da Sehit Polis Ömer Erdem Ortaokulu’nun bir sinifinda ‘ögretmen’ rolündeki oyuncu Sinem Uslu’yla baslayip, gerçek polis çocuklarinin rol aldigi klip, Emniyet Müdürlügü koridorlarinda son buluyor. Söz konusu klipte babalarini anlatan çocuklar, onlara sürpriz yapip, babalarinin yaptiklari görevle kahramanliklarini anlatiyor. Yaklasik 3 dakikadan olusan video klibin çogu yerinde duygusallik agir basarken, babalarina duyduklari özlem ve sevgi yönü anlatiliyor.

Hazirlanan klibin son bölümünde ise 2016 yilinda yasanan 15 Temmuz darbe girisiminde görevi sirasinda yaralanan ve tekerlekli sandalyeyle yasamak zorunda kalan ‘Gazi’ polis memuru Yasar Demirel’in, kizindan gelen kutlama telefonuyla duydugu sevinç ve baba-kiz arasindaki diyalog yer aliyor.
Kaynak: İHA