Biden Ve First Lady Jill Biden'in Köpegi Champ Öldü

ABD Baskani Joe Biden ve esi First Lady Jill Biden, 13 yil önce sahiplendikleri Alman çoban köpegi Champ’in hayatini kaybettigini duyurarak, “Sevgili Alman çoban köpegimiz Champ, evinde huzur içinde hayatini kaybetti, bugün kederliyiz” dedi.

Biden Ve First Lady Jill Biden'in Köpegi Champ Öldü


ABD Baskani Joe Biden ve esi First Lady Jill Biden’in 13 yil önce sahiplendigi Alman çoban köpegi Champ hayatini kaybetti. Biden sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Ailemiz sevgili dostu Champ’i kaybetti, onu özleyecegim” dedi.

Yas tutan Biden ailesi, Beyaz Saray’dan da 13 yillik dostlarina ortak veda mesaji yayimladi. Biden ve esinin yayimladigi mesajda, “Sevgili Alman çoban köpegimiz Champ, evinde huzur içinde hayatini kaybetti, bugün kederliyiz. Son 13 yilda ailemizin sadik dostuydu ve tüm Biden ailesi ona hayrandi” ifadeleri yer aldi.

Mesajda ayrica, “Nerede olursak olalim, o yanimizdayken her sey bir anda daha iyi olurdu. Günün sonunda bir atesin önünde ayakucumuza kivrilmaktan, toplantilarda rahatlatici varligi ile bize katilmaktan veya Beyaz Saray bahçesinde güneslenmeyi çok severdi. En mutlu oldugu anlar ise golf toplarini ya da Delaware’deki evimizin arka bahçesinde kosan torunlarimizi yakalamaya çalistigi zamanlardi. En mutlu anlarimizda, en aci günlerimizde, dile getirmedigimiz duygulara bile duyarli sekilde yanimizdaydi. Tatli, iyi çocugumuzu seviyoruz ve onu her zaman özleyecegiz” denildi.

Öte yandan Champ, Biden çiftinin sahiplendigi 2 Alman çoban köpeginden biri. Çiftin 2018 yilinda sahiplendigi diger alman çoban köpegi Major ise daha önce Beyaz Saray çalisanlarini isirmasi ile gündeme gelmisti. Major, Biden çiftinin Delaware’deki evine gönderilmisti.
Kaynak: İHA