Albak Açiklamasi 'Egitim Kurumlarimizin Vizyon Sahibi Olmasini Istiyoruz'

Osmaniye Milli Egitim Müdürü Aydin Albak, amaçlarinin egitim kurumlarinin tamamini çagin ihtiyaçlarina uygun, vizyon sahibi, basari çitalarinin yüksekligi ile fark olusturan kurumlar haline getirmek oldugunu söyledi.

Albak Açiklamasi 'Egitim Kurumlarimizin Vizyon Sahibi Olmasini Istiyoruz'
Osmaniye Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 2020-2021 egitim ögretim yili “Merkez Ilçe Sene Sonu Egitim Kurumu Müdürleri Toplantisi” gerçeklestirildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan 2020-2021 egitim ögretim yili ‘Sene Sonu Egitim Kurumu Müdürleri Toplantisi’ Milli Egitim Müdürü Aydin Albak baskanliginda yapildi. Toplantinin açilis konusmasini yapan Albak, “Egitim kurumlarimizin tamamini çagin ihtiyaçlarina uygun, vizyon sahibi, basari çitalarinin yüksekligi ile fark olusturan kurumlar haline getirmek amaçlarimiz arasinda. Ekip olma ve üretkenlikleriyle de her bir kurumumuzun islevselligini artirmak hepimizin sorumlulugunda. Egitim yöneticiliginin müstesna bir görev oldugu bilinciyle okullarimizda bu ruhu yansitmak istiyoruz. Öyle ki egitimin ana ögesinin insan oldugunu bilerek, Türk Egitim Sistemimizin köklü ve kadim degerlerini islemek sorumlulugumuz arasinda. Ayrica ilimiz genelinde bütün okullarimizin kendi arasindaki dezavantaj durumlarini; sabir, emek ve fedakarliklarla el birligi ile azaltiyoruz. Tüm enerjimizi egitimde belirlenen yol haritasini ilimizde ilmek ilmek islemek için harcamak durumundayiz” diye konustu.

Toplanti, Milli Egitim Bakanligi’nin egitim politikalarinin takibi, izlenmesi ve degerlendirilmesi ile egitim ögretim faaliyetlerinin görüsülmesinin ardindan soru cevap ile sona erdi.
Kaynak: İHA