Türkiye'yi Yasa Bogan Ecrin Bebegin Üvey Babasi Sahte Kimlikle Yakalandi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 2019 yilinda evinin önünden kaybolan 1,5 yasindaki Ecrin Kurnaz’in üvey babasi Deniz Kurnaz, Balikesir’in Dursunbey ilçesinde sahte kimlik ile yakalandi. Çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanan üvey baba cezaevine gönderildi.

Türkiye'yi Yasa Bogan Ecrin Bebegin Üvey Babasi Sahte Kimlikle Yakalandi


Türkiye’nin kanini donduran Ecrin bebek cinayetiyle ilgili son dakika gelismesi yasandi. Daha önce bir televizyon programinda anne Sevcan Kurnaz tarafindan itiraf edilen fuhus iddialari ile gündeme gelen üvey baba Deniz Kurnaz, Dursunbey Emniyetinin yürüttügü basarili operasyonla yakalandi. Hakkinda arama karari olan Deniz Kurnaz’in 6 aydir Dursunbey ilçesinde insaatlarda çalistigi ögrenilirken, sahsin yapilan istihbarat çalismalari sonrasi Dursunbey Emniyeti tarafindan yakalandigi ögrenildi. Üzerinde baskasina ait sahte kimlikle yakalanan sahis, emniyette alinan ifadesi sirasinda kimligini itiraf ettigi ögrenildi. Alinan ifade sonrasi mahkemeye çikarilan Deniz Kurnaz, ‘fuhus yaptirmak, fuhsa tesvik, aracilik ve yer temin etmek’ iddiasiyla tutuklanarak, Kepsut L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Olayin geçmisi

27 Mayis günü Alancik Mahallesi’nde, Vezirköprü Orman Isletme Müdürlügü ekipleri denetim yaptiklari arazide, Ecrin bebegin kayboldugu noktadan 6 kilometre uzaklikta, dere yataginda ayakkabi ile kiyafet bulmustu. Olay yerinde iz takip ve kadavra köpekleri ile yapilan aramalarda kafatasi ve daginik halde kemiklerde bulunmustu. Savcinin olay yerinde yaptigi inceleme sonrasi kemikler toplanmis ve kemikler, Adli Tip Kurumu’na gönderilmisti.
Kaynak: İHA