Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince Partisinin Bursa Il Baskanligini Açti

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, partisinin Bursa Il Baskanliginin açilis törenine katildi.

Kozahan ve Tarihi Kapali Çarsi esnafini ziyaret eden ve vatandaslarla sohbet eden Ince, 15 Temmuz Demokrasi Meydani'nda davul zurna çalan ekibe bahsis verdi, burada vatandaslarla çiftetelli oynadi.

Daha sonra il baskanligi binasi önünde gazetecilere açiklama yapan Ince, Türkiye'nin yavas ve pahali internet kullandigini öne sürdü.

Ince, gençlere seslendigini belirterek, "Gençlere diyoruz ki 'Sizin ögrenim yasaminiz boyunca internetiniz hem hizli olacak hem de ücretsiz olacak.' Biz size güzel hayaller kurduracagiz, size yurt disi hayalleri kurdurmayacagiz. Memleket Partisi'nin iktidarinda mülakat kalkacak. Biz, liyakati getirecegiz. Diploma degil, meslek ögretecegiz. Bizim iktidarimizda üniversite rektörlerini üniversite bilesenleri seçecek, cumhurbaskani atamayacak." ifadelerini kullandi.

Açiklamanin ardindan parti otobüsünde vatandaslara hitap eden Ince, daha sonra kurdele keserek binanin açilisini gerçeklestirdi.

- "Birlikte güzel isler yapacagiz"

Bursa'daki programlari kapsaminda Nilüfer ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvari'nda ziyaretlerde bulunan Ince, daha sonra Mudanya ilçesine geçerek vatandaslara seslenip hükümet ve muhalefeti elestirdi.

Ince, cumhurbaskani adayligi konusuna deginerek, "Memleket Partisi'nin cumhurbaskani adayi kim olacak? Vallahi üyeleri belirleyecek. Muharrem Ince sen aday olacak misin? Evet, ben aday olacagim ama bakarsin baska bir vatan evladi çikar belli mi olur. Birlikte güzel isler yapacagiz." dedi.

Konusmanin ardindan kurdele kesilerek Memleket Partisi Mudanya Ilçe Baskanligi binasinin açilisi yapildi.

Kaynak: AA